Covor PVC

Covorul PVC sau linoleum PVC este un tip de pardoseala moderna care sporeste confortul si confera senzatia de caldura, fiind potrivit pentru aproape orice tip de spatiu si avand calitati superioare altor tipuri de pardoseli clasice. Covorul PVC este recunoscut pentru aspectul sau estetic deosebit, pentru rezistenta mare in timp, dar si pentru ca poate fi curatat si dezinfectat foarte usor.

Covorul PVC este o pardoseala reusita, uniforma, fara denivelari. Este rezistent la agenti chimici, este tratat antibacterian si antifungic, are proprietati antimicrobiene, conductive si antistatice, este antiderapant si bun izolator termic si fonic. Este rezistent la trafic intens, are o durabilitate foarte mare, prezinta rezistenta la alunecare, absoarbe zgomotele, iar culoarea sa rezista in timp. Nu are unghiuri drepte la imbinarea cu peretele si nici rosturi in care sa se acumuleze resturi, permitand curatarea riguroasa si eliminarea mizeriei si a microbilor.

Se foloseste cu precadere in spatiile sanitare, de tipul spitalelor, clinicilor, salilor de operatie, laboratoarelor de analize, saloanelor, cabinetelor medicale sau stomatologice, in sali de asteptare, holuri, dar si in industria alimentara in brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, carmangerii, in spatii comerciale, birouri, universitati, scoli, gradinite, bucatarii profesionale, sedii de firma, magazine si depozite, mijloace de transport in comun etc.

adecvat pentru