Birouri

Spatiile de birouri sunt caracterizate de o atmosfera linistita, corect iluminata si climatizata pentru a crea conditiile propice pentru desfasurarea lucrului. Pardoseala ajuta la mentinerea si crearea ambientului, izolarea fonica si confortul acestor spatii. Pardoselile amplasate in cadrul spatiilor de birouri intrunesc particularitati de finisaj si confera confort, diminuand zgomotele. Sunt durabile si robuste si intrunesc normele de mentinere a sanatatii. Sunt disponibile in modele, texturi si culori diferite care se pot combina astfel incat sa se obtina modele unice si deosebite.

Mocheta este una dintre cele mai potrivite tipuri de pardoseala pentru birouri, datorita rezistentei la trafic intens si caracteristicilor sale de absorbtie a zgomotelor, rezistentei la foc si usurintei de curatare si intretinere.

Covorul PVC reprezinta un alt tip de pardoseala care sporeste confortul intr-un spatiu de birou si confera senzatia de caldura. Are un aspect estetic deosebit, uniform, fara denivelari si o rezistenta sporita. Are proprietati antimicrobiene, conductive, antistatice, antiderapante si fonoabsorbante. Este rezistent crescuta la decolorare, trafic intens si poate fi curatat si dezinfectat foarte usor. Un avantaj il reprezinta faptul ca nu are unghiuri drepte la imbinarea cu peretele si nici rosturi in care sa se acumuleze resturile, permitand o curatare riguroasa si inlaturarea microbilor si a mizeriei.

Solexepert comercializeaza o gama larga de pardoseli pentru birouri: covoare PVC, tapet PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, pardoseala tehnica, LVT, deck, compartimentari, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate