Mocheta Dale

Mocheta de tip dale sau modulara este o pardoseala simpla pentru spatiile interioare, fiind utilizata cu precadere in cladiri de birouri, banci, gradinite sau scoli, precum si in alte tipuri de cladiri comerciale si administrative.

Este confectionata in forme patrate sau rectangulare care se pot combina in diverse moduri pentru a obtine modele inovatoare, clasice sau moderne, in culori multiple, astfel incat sa scoata in evidenta elementele dorite din spatiul in care este montata. Este foarte ofertanta din punct de vedere cromatic si al designului, piesele putand fi combinate astfel incat sa se obtina mereu modele noi.

Mocheta de tip dale se remarca prin anduranta la trafic extrem, durabilitate, o foarte buna conservare a aspectului si usurinta in curatare. Este confectionata din polipropilena fiind dedicata spatiilor cu trafic mediu spre intens sau din poliamida, pentru zonele cu trafic intens si extrem.

Are o capacitate sporita de absorbtie fonica si de mentinere a confortului termic, ajutand la economisirea costurilor alocate incalzirii. In plus, este foarte usor de montat si de intretinut si este durabila.

adecvat pentru