Gradinite

Gradinitele sunt spatii menite sa imprime siguranta, sa fie atractive si igienice astfel incat sa permita dezvoltarea copiilor. Amenajarea spatiului este vitala pentru indeplinirea acestor obiective, iar pardoselile sunt elemente-cheie care contribuie nu doar la crearea unui decor colorat si vesel, ci si la mentinerea sigurantei si a confortului.

Pardoselile instalate in spatiile apartinand gradinitelor trebuie sa fie elastice si sa aiba o capacitate mare de absorbtie a socurilor, sa asigure un spatiu protector care sa inlature riscul de cadere si ranire, sa fie confectionate din materiale calde, cu proprietati termoizolatoare pentru a evita imbolnavirea copiilor si sa poata functiona in spatii cu incalzire prin pardoseala.

De regula, aceste pardoseli au o suprafata fara pori care se intretine si se dezinfecteaza foarte usor, inlaturand depunerea microbilor si a murdariei si sunt disponibile intr-o gama larga de culori. In plus, au posibilitatea de a insera logo-uri, modele, desene sau linii pentru delimitarea locurilor de joaca.

Solexpert va pune la dispozitie pardoseli diversificate, special create pentru gradinite: covoare PVC, tapet PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, LVT, pardoseala tehnica, sport indoor, sport outdoor, compartimentari, pardoseala turnata, deck, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate