Sport Outdoor

Pardoselile sportive de exterior sunt solutii durabile si inovatoare dedicate amenajarii spatiilor exterioare pentru practicarea sporturilor, fiind rezistente la intemperii. Sunt pardoseli certificate de catre Federatiile Internationale si de catre Uniunea Europeana, fiind acreditate cu Certificate de Conformitate CE. Sunt testate privind emisiile AgBB/DIBt, asigura confortul si protectia jucatorilor si conditii de joc excelente.

Pardoselile de exterior sunt variate, din materiale de o calitate exceptionala, in functie de destinatia acestora: gazoane sintetice, cauciuc sau tartan folosit pentru terenurile multisport sau pentru pistele de atletism.

Gazoanele sintetice asigura confort in timpul jocului si in functie de tehnologiile folosite – cu sau fara infill de nisip –  au capacitatea de a mentine sau de a recapata verticalitatea firului de iarba, faciliteaza deplasarea mingii si plasarea piciorului sub minge, depasind performantele obtinute pe un teren din iarba naturala si avand o durabilitate crescuta. In plus, mentin proprietatile de joc pe toata durata unui an, indiferent de conditiile meteo, retin umezeala, permit terenului sa se raceasca in mod natural, se pot instala rapid, au o aderenta buna, o suprafata dreapta si stabila, un aspect natural si implica o serie de costuri de mentenanta scazute.

Pistele de atletism, terenurile de tenis si terenurile multisport au proprietati elastice, sunt rezistente, usor de intretinut si de reinnoit, iar unele dintre ele au caracteristici ecologice. Sunt sigure atat pentru jucatori profesionisti, cat si pentru amatori, diminueaza absorbtia socurilor si riscul de ranire si sunt adecvate pentru atat pentru competitii nationale, cat si internationale.

adecvat pentru