Cabinete Medicale

Cabinetele medicale sunt spatii recunoscute datorita unei igienizari stricte si unei amenajari atente. Pardoselile instalate in cabinete medicale trebuie sa respecte o serie de aspecte impuse de normativele Ministerului Sanatatii si sa prezinte caracteristici precum: sa fie confectionate din materiale antiderapante, sa fie tratate antibacterian, antifungic, sa prezinte rezistenta la murdarie, abraziune si sa nu contina rosturi astfel incat sa fie usor de curatat si de igienizat.

Cabinetele medicale sunt spatii cu un trafic crescut, de aceea o conditie este sa fie rezistente in timp. In plus, acestea trebuie sa induca o senzatia de confort si de siguranta si sa inlature riscul de contaminare pentru pacienti si angajati. De aceea, se impune sa fie tratate antibacterian si antimicrobial si sa aiba o rezistenta crescuta la substante chimice.

Covoarele PVC sunt pardoseli recomandate pentru spatii intens traficate, cu actiune antiderapanta, rezistente la agenti chimici, antistatice, antibacteriene si antifungice. Se curata si se intretin usor.

Linoleumul este recunoscut pentru plusul de protectie pe care il ofera cabinetelor medicale datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice naturale. In plus, are o rezistenta sporita la abraziune si este usor de curatat si de intretinut.

Pardoselile speciale, antistatice si conductive sunt destinate cabinetelor dotate cu aparatura medicala.

Solexpert pune la dispozitia clientilor sai o gama extinsa si complexa de produse pentru cabinete medicale: covor PVC, tapet PVC, pardoseala tehnica, compartimentari, mana curenta, LVT, mocheta dale, sport indoor, accesorii.

solutii recomandate