Sport Indoor

Pardoselile sportive de interior reprezinta solutii inovatoare si durabile destinate amenajarii terenurilor multisport de interior pentru practicarea sporturilor precum baschet, handbal, volei, tenis si a activitatilor derulate in sali de fitness, sali de aerobic, sali polivalente.

Pardoselile au certificari privind standardele de performanta impuse de Federatiile Internationale si de Uniunea Europeana, fiind acreditate cu Certificate de Conformitate CE. Sunt testate privind emisiile AgBB/DIBt, asigura confortul si protectia jucatorilor si conditii de joc excelente.

Sunt ideale pentru salile cu destinatii multisport si multiactivitati, fiind rezistente la trafic intens. Au un design modern si inovativ si suprafete create din materiale precum PVC sau poliuretan, adecvate anumitor tipuri de sport, o mare parte dintre ele fiind dedicate utilizarii multifunctionale.

Terenurile astfel amenajate sunt sigure atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatori, conferind protectie antiderapanta, absorbtia socurilor si diminuand riscul de ranire a picioarelor sau a spatelui datorita proprietatilor elastice si de rezistenta mecanica si rezistenta la uzura. Suprafetele sunt lipsite de imperfectiuni, igienice si usor de curatat, iar unele dintre ele pot fi reamenajate rapid, fara costuri semnificative.

adecvat pentru