Scoli

Scolile sunt spatii care necesita crearea unui mediu propice studiului, curat, confortabil si usor de curatat, decorat conform regulilor pentru mentinerea sigurantei elevilor. Pardoselile amplasate in cadrul scolilor trebuie sa fie rezistente la alunecare, sa diminueze riscurile de cadere si de ranire. Dalele PVC sunt ideale pentru astfel de spatii pentru ca au o suprafata aderenta care previne alunecarea.

Baile pot fi amenajate cu covoare PVC dale care sunt usor de curatat si nu retin murdaria sau bacteriile, sunt durabile si rezistente la uzura.

Salile de clasa, cantina si zona de joaca sunt spatii care necesita pardoseli fine si totodata rezistente. Cele mai frecvente sunt dalele PVC confectionate din cauciuc fin care previn ranirea si accidentarea. Acestea izoleaza fonic si termic pentru a facilita concentrarea asupra procesului de studiu.

Coridoarele si holurile sunt spatii cu trafic intens care necesita amenajarea cu pardoseli fonoabsorbante, care sa asigure siguranta in mers. Laboratoarele necesita dotarea cu pardoseli care sa aiba rezistenta la agenti chimici, materiale biologice, supraincarcare si electricitate static.

Spatiile care necesita curatare si spalare zilnica, precum salile de clasa necesita instalarea unor dale din material rezistent.

Cantinele sunt amenajate de regula cu pardoseli din rasini epoxidice concepute pentru a conferi rezistenta chimica, curatare usoara si un mediu luminos si atractiv. Acestea contin suprafete fara imbinari, dense si impermeabile care se curata usor si inlatura acumularea de bacterii.

Solexepert va pune la dispozitie pardoseli dedicate amenajarii spatiilor scolilor: covoare PVC, tapet PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, pardoseala tehnica, deck, LVT, pardoseala turnata, compartimentari, mana curenta, deck, sport indoor, sport outdoor si accesorii.

solutii recomandate