Spatii Rezidentiale

Spatiile rezidentiale sunt caracterizate de flexibilitate si libertate de amenajare, scopul final fiind obtinerea unor decoruri cu totul deosebite, originale, clasice sau moderne, in functie de preferinte.

Cele mai utilizate pardoseli folosite pentru amenajarea spatiilor rezidentiale sunt mochetele dale, rola, personalizate, covoarele PVC.

Covoarele PVC sunt pardoseli moderne care sporesc confortul si confera senzatia de caldura, fiind adecvate pentru orice tip de spatiu, avand calitati superioare altor tipuri de pardoseli clasice. Au un aspect estetic deosebit si o rezistenta mare, putand fi curatate si dezinfectate usor. Nu au denivelari, unghiuri drepte la imbinarea cu pertele si nici rosturi in care sa se acumuleze resturile, sunt uniforme si rezistente la agenti chimici si sunt tratate antibacterian si antifungic. In plus, au caracteristici conductive, antistatice si antiderapante si absorb foarte bine zgomotele.

Mocheta rola este una dintre pardoselile cele mai folosite pentru amenajarea spatiilor rezidentiale si completeaza foarte bine interioarele datorita culorilor, texturilor si modelelor variate, confera eleganta si creeaza senzatia de confort. Este usor de intretinut, antiderapanta si termoizolanta.

Mocheta dale este un alt tip de mocheta folosita pentru amenajarea acestor tipuri de spatii si permite crearea unor modele si combinatii noi si inovatoare, in culori multiple care pot evidentia elementele de decor din spatiul in care este montata. Este rezistenta la trafic intens, are o durabilitate crescuta si isi conserva aspectul pe durata utilizarii, avand proprietati fonoabsorbante si termoizolante.

Solexpert comercializeaza o gama larga de pardoseli pentru spatiile rezidentiale: mochete dale, rola, personalizate, covoare PVC, LVT, deck, sport indoor, sport outdoor si accesorii.

solutii recomandate