Hoteluri

Pardoselile din interiorul hotelurilor completeaza elementele de design si au rolul de a imprima spatiului unicitate si senzatia de confort si eleganta datorita esteticii moderne. Dincolo de aspectul estetic deosebit, pardoselile trebuie sa prezinte si rezistenta la trafic intens si murdarie si sa fie conform normelor impuse in domeniu.

De la spatiile de intrare, zonele de acces, lifturi, camere, sali de conferinta, spatii umede si pana la zonele de alimentatie publica si bucatarii, pardoselile profesionale aduc un plus de valoare spatiilor pe care le amenajeaza.  

Acestea trebuie sa prezinte rezistenta la uzura si la traficul intens, inclusiv cel cu carucioare, la reamplasarea de mobilier, sa aiba o functionalitate si o aderenta excelenta pentru fiecare destinatie, sa previna depunerea prafului si sa faciliteze operatiunile frecvente de curatenie si intretinere, sa aiba continuitate pentru a evita accidentele si a facilita procesul de curatare. In functie de spatiul in care sunt amplasate, pardoselile variaza in materie de culori, texturi, materiale, tendinte in design.

Linoleumul este folosit datorita faptului ca este usor de intretinut si are un design modern, completand foarte bine elementele de decor din spatii precum zonele de acces, holurile, lifturile, restaurantele, camerele, salile de conferinte sau cele de fitness.

Pardoselile PVC sub forma de dale sau role sunt preferate datorita aerului rafinat pe care il confera. Sunt disponibile in multe variante de design, de la cele cu aspect de lemn, piatra, ceramica, pana la cele cu modele abstracte si sunt foarte rezistente la uzura.

Combinatia de pardoseli PVC cu alte tipuri de pardoseala confera spatiului un aer deosebit si permite crearea jocurilor de culori, texturi si materiale. Se foloseste in amenajarea holurilor, camerelor, salilor de conferinta sau a zonelor administrative. Se remarca prin rezistenta si usurinta in intretinere.

Mochetele sunt pardoseli elegante, cu multiple functionalitati, oferind distinctie si originalitate spatiului si fiind rezistente la murdarie si la trafic intens.

Solexpert are o gama larga de pardoseli si accesorii destinate hotelurilor: covoare PVC, mocheta rola, mocheta dale, mocheta personalizata, compartimentari, mana curenta, LVT, pardoseala tehnica, deck, sport indoor, sport outdoor.

solutii recomandate