Terenuri de Sport

Pardoselile sportive reprezinta solutii durabile si inovatoare dedicate amenajarii spatiilor interioare si exterioare pentru practicarea diverselor sporturi, fiind rezistente la temperaturi extreme si la fenomene meteorologice.

In general, indiferent de tipul de sport pentru care sunt create si de spatiul interior sau exterior, pardoselile sportive sunt elastice si rezistente la frecare, socuri, deformare, uzura si alti factori mecanici.

Solexpert comercializeaza o gama larga de pardoseli sportive destinate amenajarii spatiilor interioare si exterioare.

Cele pentru spatiile exterioare sunt dedicate practicarii sporturilor precum fotbal, atletism, handbal, volei, baschet, tenis. Acestea asigura conditiile optime pentru atingerea unui maxim de performante, sunt sigure, iar unele dintre ele sunt multifunctionale. In aceasta categorie se inscriu pardoselile din poliuretan si gazoanele sintetice.

Pardoselile pentru spatiile interioare dedicate sporturilor de sala se desfasoara in sali polivalente, pardoseala avand bune calitati de absorbtie a socurilor, zgomotelor si o buna aderenta. Pentru astfel de spatii, va punem la dispozitie pardoseli din poliuretan sau din PVC.

In afara pardoselilor de tip sport indoor si outdoor, Solexpert comercializeaza si alte tipuri de pardoseli dedicate amenajarii terenurilor de sport: covoare PVC, LVT, deck, pardoseala turnata si accesorii.

solutii recomandate