Showroom-uri

Showroom-urile sunt spatii caracterizate de un design modern si elegant definit de decorurile armonioase si de suprafetele intinse si frumos amenajate. Estetica ambientului este importanta pentru ca are o influenta majora in ceea ce priveste perceptia clientului asupra spatiului si brandului. Pardoselile utilizate in astfel de spatii prezinta siguranta la mers, rezistenta la trafic si uzura, la foc. Sunt usor de curatat si de intretinut si au o buna capacitate de absorbtie a zgomotelor.

Covoarele PVC sunt cele mai frecvente tipuri de pardoseala intalnite in amenajarea showroom-urilor datorita proprietatilor si a dimensiunilor adecvate pentru astfel de spatii.  In plus, prezinta avantajul de a fi disponibile intr-o mare varietate de culori si stiluri, in functie de efectele si coloristica dorite. Exista covoare PVC lucioase, mate, cu nisip de cuart, cu chipsuri colorate, cu efecte optice sau chiar personalizate cu imagini sau logo-uri.

Se pot utiliza si in spatii care au incalzire prin pardoseala, absorb zgomotele si amortizeaza impactul.

Solexpert comercializeaza pardoseli potrivite pentru amenajarea showroom-urilor: covoare PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, tapet PVC, pardoseala tehnica, LVT, compartimentari, mana curenta, deck, sport indoor si accesorii.

solutii recomandate