Spatii Comerciale

Spatiile comerciale sunt intens tranzitate, se remarca prin decoruri originale si creative, menite sa atraga cat mai multi clienti. Un decor deosebit este imposibil de realizat fara o pardoseala robusta si atractiva care sa il completeze si sa il defineasca.

O astfel de pardoseala trebuie sa aiba anumite caracteristici, in afara designului modern si personalizat. Siguranta la mers, rezistenta la trafic, la uzura, la foc, usurinta intretinerii sunt doar cateva dintre caracteristicile cautate pentru astfel de pardoseli.

Pardoselile se pot instala intr-o varietate mare de culori si stiluri, in functie de zonele pe care le definesc si de efectele dorite: pardoseli lucioase, mate, lise sau cu nisip de cuart, cu chipsuri colorate, cu efecte optice sau personalizate cu imagini sau logo-uri.

In general, aceste tipuri de pardoseli sunt compatibile cu sistemele de incalzire prin pardoseala, au o buna capacitate de absorbtie a zgomotelor si de amortizare a impactului pentru a crea senzatia de caldura si confort.

Solexpert are o gama variata de produse destinate pentru amenajarea suprafetelor spatiilor comerciale: covoare PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, LVT, pardoseala tehnica, compartimentari, tapet PVC, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate