Baruri

Barurile sunt locuri aglomerate care se remarca printr-o atmosfera placuta, servicii de calitate si decoruri unice si elegante, in functie de specificul acestora. Pardoseala trebuie sa vina in completarea acestor elemente pentru a defini designul spatiului si a contribui la personalizarea lui. Igiena este unul dintre aspectele de care se tine cont in amenajarea acestor spatii. Daca, in timp ce in zonele de servire, pardoselile pot fi variate, in spatiile de preparare a mancarii si bauturilor, acestea trebuie sa intruneasca niste conditii stricte de mentinere a igienei, sa fie rezistente in contact cu lichide sau alte substante, sa fie usor de curatat si rezistente la trafic intens.

Mocheta personalizata si covoarele PVC sunt pardoselile cele mai des intalnite in amenajarea barurilor. Acestea dau frau liber imaginatiei si permit crearea unor modele originale. Fie ca sunt multicolore sau uni, pardoselile antiderapante sunt cele mai bune pentru amenajarea acestor spatii.

Solexpert comercializeaza o gama larga de pardoseli pentru amenajarea barurilor: covoare PVC, tapet PVC, mochete rola, mochete dale, mochete personalizate, LVT, deck, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate