Spatii de Productie

Spatiile de procesare si productie necesita instalarea unor pardoseli care sa confere siguranta si protectie personalului, sa diminueze starile de oboseala si sa previna problemele de sanatate, dar si sa reziste unor conditii specifice.

Pardoseala trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici speciale: rezistenta la abraziune si la trafic, la foc, la suprasarcini, la contactul cu agenti chimici, la temperaturi foarte scazute, la foc si sa fie usor de curatat si intretinut si tratata antibacterian si antifungic.

Spatiile de productie precum halele, fabricile, liniile de productie, de asamblare, hangare si depozitele sunt de obicei amenajate cu pardoseli din beton simple, colorate sau personalizate, epoxidice, poliuretanice, din cuart care indeplinesc standardele de calitate, design si protejare a sanatatii si mediului.

Pardoselile epoxidice au proprietati puternic adezive, au rezistenta chimica, rezistenta la apa, la foc, la uzura, sunt usor de personalizat si sunt durabile, in timp ce pardoselile industriale au o rezistenta sporita daca sunt confectionate cu armatura din plasa sudata, fibre de otel sau fibre de polipropilena.

Solexpert detine o gama complexa de pardoseli destinate spatiilor de productie: covoare PVC, tapet PVC, LVT, pardoseala turnata, compartimentari, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate