Spitale

Spitalele sunt spatii care necesita o igienizare stricta si o amenajare atenta si riguroasa. Pardoselile amplasate in astfel de spatii trebuie sa respecte o serie de aspecte impuse de normativele Ministerului Sanatatii. Acestea trebuie sa fie confectionate din materiale antiderapante, tratate antibacterian si antifungic, fara rosturi, sa fie rezistente la murdarie si abraziune, usor de curatat si igienizat.

Un aspect vital in alegerea pardoselilor il reprezinta posibilitatea de a controla si preveni infectiile. Spitalele sunt spatii intens tranzitate, de aceea, pardoselile trebuie sa fie rezistente la trafic, la actiunea substantelor de curatat si a substantelor chimice, precum si sa fie tratate antibacterial, antimicrobial si antifungic.

Covoarele PVC sunt recomandate pentru zonele intens traficate. Atat pardoselile din PVC omogen, cat si cele eterogene  dedicate spitalelor au proprietati antibacteriene si fungicide, fiind rezistente la abraziune, impiedicand depunerea murdariei si simplificand procesul de curatare. Totodata tratamentul Evercare, specific produselor Gerflor are proprietatea de a proteja covoarele PVC impotriva substantelor folosite in spital, precum betadina si oezina.

Pardoselile speciale, antistatice si conductive sunt destinate salilor de operatii si celor prevazute cu aparatura medicala.

Solexpert comercializeaza o gama extinsa si complexa de produse destinate spitalelor: covor PVC, tapet PVC, pardoseala tehnica, compartimentari, mana curenta, dar si accesorii specifice.

solutii recomandate