Spatii de Depozitare

Spatiile de depozitare impun instalarea unor pardoseli care sa confere siguranta si rezistenta la agenti chimici si la temperaturi scazute.

Pardoseala instalata in spatii de productie trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa fie rezistenta la abraziune si la trafic, la foc, la suprasarcini, la contactul cu agenti chimici, la temperaturi foarte scazute si sa fie usor de curatat si intretinut si tratata antibacterian si antifungic.

Spatiile de depozitare sunt in general prevazute cu pardoseli din beton simple, colorate sau personalizate, epoxidice, poliuretanice, din cuart care indeplinesc standardele de calitate, design si protejare a sanatatii si mediului.

Pardoselile epoxidice au proprietati adezive, au rezistenta chimica si la factori precum apa, focul, uzura. In plus, se pot personaliza, sunt durabile si isi pastreaza proprietatile de-a lungul timpului.

Solexpert comercializeaza o gama complexa de pardoseli pentru amenajarea spatiilor de depozitare: covoare PVC, tapet PVC, LVT, pardoseala turnata, compartimentari, mana curenta si accesorii.

solutii recomandate