Solutii tehnice

Solutiile tehnice reprezinta elemente de siguranta si protectie sau de accesibilitate in anumite spatii, aducand un plus de confort si conferind o nota de originalitate spatiului in care sunt instalate. Fie ca este vorba de benzile tactile care aduc o protectie suplimentara in zonele cu scari sau de benzile cu rol de ghidare pentru nevazatori, ori de sistemele de protectie pentru pereti, usi, colturi sau balustrade, solutiile tehnice sunt definitorii in spatii care predispun la accidentari sau care au nevoie de masuri de protectie pentru a-si mentine proprietatile pe termen lung.

Zonele cu trafic intens, cladirile publice, unitatile medicale, spatiile frecventate de copii sau batrani, bucatariile sau depozitele sunt spatii carora li se confera un plus de siguranta cu ajutorul solutiilor tehnice.

Elementele care tin de accesibilitate sunt benzile tactile din zonele cu scari disponibile in forme variate si  benzile cu rol de ghidare pentru nevazatori. Sistemele de protectie pentru pereti au in vedere atat protejarea peretilor, cat si personalizarea peretilor cu mesaje unice si originale. Sistemele de protectie pentru colturi si usi protejeza peretii si usile impotriva impactului, insa previn si ranirile sau accidentarile in cazul unui astfel de impact, in timp ce balustradele sau mana curenta asigura protejarea peretilor impotriva traficului si pot avea rol de ghidare sau de sprijin.

adecvat pentru