Protectie usi

Sistemele de protectie a usilor sub forma unor placi de contact au rolul de proteja usile impotriva abraziunii si a impactului repetat. Sunt ideale pentru spatii cu trafic mediu si se curata usor datorita suprafetelor netede. Absorb socurile datorita striatiilor cu care sunt ranforsate si nu retin praful datorita marginilor rotunjite.

Placile de contact cu dimensiuni echivalente cu jumatatea unei usi se folosesc pentru partea de jos a acestora, avand rol de protectie si rol decorativ. Sunt 100% antibacteriene si sunt ideale pentru zonele cu trafic greu precum intrarile si coridoarele, protejand impotriva traficului pedestrian si a carucioarelor. Textura unica este rezistenta la impact si la zgarieturi, materialul este antibacterian si adecvat pentru zonele cu risc crescut de infectii. Este rezistent la curatare, dezinfectare si produse antiseptice.

Placile de contact decorative cu dimensiuni echivalente cu jumatatea unei usi sunt antibacteriene si se potrivesc in zonele cu trafic greu. Designul decorativ aduce un plus de originalitate si creste durata de viata a usii, iar textura unica protejeaza impotriva impactului si a zgarieturilor. Rezista la curatare, dezinfectare si produse antiseptice si sunt disponibile in 9 modele si 35 de culori care se pot combina pentru a obtine efectul dorit.

Placile Plac’Inox sunt ideale pentru protectia usilor din bucatariile cu trafic greu, sunt create din otel, avand o rezistenta mecanica sporita si impotriva coroziunii. Se curata usor datorita suprafetelor netede.

Caracteristici tehnice

Marginile si cadrele pentru protectia usilor sunt destinate spatiilor cu trafic greu pentru a proteja impotriva impactului frecvent generat de carucioare. Textura unica protejeaza impotriva impactului si a zgarieturilor. Asigura protectie laterala datorita marginilor in forma de L sau U. Se adapteaza oricaror tipuri de margini si cadre si au rezistenta sporita la curatare, dezinfectare si produse antiseptice.

Caracteristici tehnice

Placile pentru mana asigura protectia usilor si sunt 100% antibacteriene, fiind ideale pentru zonele cu trafic usor. Au rol decorativ si de protectie impotriva murdariei in zonele din dreptul mainilor, rezista la curatare, dezinfectare si la produse antiseptice. Textura materialului rezista la zgarieturi. Sunt disponibile in 7 modele si 35 de culori.

Caracteristici tehnice

Placile pentru semnalistica sunt destinate spatiilor cu trafic moderat si au dublu rol, de protectie a usilor si de ghidare vizuala. Sunt disponibile sub forma de cifre sau desene cu animale. Textura unica confera rezistenta la impact si la zgarieturi. Placile sunt rezistente la curatare, dezinfectare si produse antiseptice si sunt 100% antibacteriene.

Caracteristici tehnice

Placile Safydoor confera siguranta si protectie in utilizarea usilor. Forma speciala si materialul flexibil si rezistent previn prinderea degetelor in colturile usii. Ajuta la cresterea sigurantei in spatii frecventate de copii sau in zone de lucru.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru