Protectie colturi

Capcorn reprezinta un sistem de protectie a colturilor cu miez de aluminiu, 100% antibacterian destinat spatiilor cu trafic greu. Are un design elegant si o structura rezistenta, perfecta pentru protectia si decorarea colturilor. Absoarbe socurile, este rezistent si potrivit pentru zone cu trafic intens.

Caracteristici tehnice

Cornea reprezinta un sistem de protectie a colturilor cu miez de aluminiu destinat spatiilor cu trafic greu. Are o rezistenta crescuta la impact, inclusiv la carucioare, asigura o protectie eficienta si nu cauzeaza raniri datorita designului rotunjit unic.

Caracteristici tehnice

Corneaflex este un sistem de protectie a colturilor cu miez de aluminiu special conceput pentru spatii cu trafic greu, adaptabil la unghiuri variabile, de la 90 pana la 135°. Are o rezistenta excelenta la socuri datorita straturilor de PVC cu care este ranforsat si se remarca prin flexibilitate datorita interiorului din aluminiu. Nu produce raniri datorita designului specific.

Caracteristici tehnice

Linea’Flex este un sistem de protectie a colturilor cu un design modern, destinat spatiilor cu trafic greu. Protejeaza impotriva impactului si frecarii si este perfect pentru receptii, dormitoare si zone intens circulate. Se adapteaza la unghiuri de la 80 la 150°, asigura un grad de igiena ridicat, este rezistent si se instaleaza foarte usor cu ajutorul a doua benzi dublu adezive.

Caracteristici tehnice

Profil’Inox este un sistem de protectie a colturilor pentru bucatarii si spatii logistice cu un design simplu. Este creat din otel, de aceea este foarte rezistent. Datorita suprafetei netede, se curata si se intretine usor.

Caracteristici tehnice

Profila este un sistem de protectie a colturilor disponibil in doua variante de dimensiuni diferite, destinat spatiilor cu trafic redus. Protejeaza colturile, este rezistent la socuri si usor de curatat datorita suprafetei netede. Se poate folosi inclusiv pentru protectia ramelor usilor.

Caracteristici tehnice

Protecta 2 este un sistem de protectie a colturilor eficient si cu un design decorativ, ideal pentru zonele cu trafic mediu, cu o mare expunere la impact. Se adapteaza la unghiuri de la 80 la 160° si absoarbe socurile datorita partii interioare rotunjite si flexibile. Are o suprafata neteda care se curata usor si este rezistent datorita designului specific. Este disponibil intr-o gama variata de culori.

Caracteristici tehnice

Safycorner este un sistem de protectie a colturilor cu rol de amortizare destinat spatiilor cu colturi proeminente care predispun la ranire in momentul unui potential impact. Este creat dintr-un material moale si flexibil care absoarbe si diminueaza riscul de ranire in caz de impact. Este ideal pentru spatii in care exista copii, batrani, pentru institutii specializate, sali de gimnastica si sport. Contine doua benzi dublu adezive si se instaleaza usor. Este usor de curatat si de intretinut.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru