Accesibilitate

Benzile tactile sudabile din PVC se utilizeaza ca mijloc de protectie suplimentara pentru scari. Sunt disponibile in 3 culori neutre sau intense care contrasteaza cu podeaua. Sunt antiderapante si se imbina perfect cu materialul aplicat pe podea pentru a mentine un grad de igiena sporit, iar suprafata este tratata pentru o intretinere usoara. Sunt perfecte pentru cladiri noi si sunt confectionate din materiale 100% reciclabile.

Caracteristici tehnice

Placile autoadezive tactile sunt usor de instalat si se folosesc ca masura de protectie pentru zonele cu scari. Sunt disponibile in 14 culori perfecte pentru a contrasta cu nuantele podelelor. Sunt autoadezive si se instaleaza usor, au caracteristici antiderapante si pot folosite cu succes pentru renovari. Sunt confectionate din materiale 100% reciclabile.

Caracteristici tehnice

Marcajul tactil autoadeziv se remarca printr-o estetica deosebita si prin siguranta pe care o confera in zonele cu scari. Sunt disponibile in 14 culori care contrasteaza cu nuantele podelelor. Sunt autoadezive si se instaleaza usor, fiind perfecte pentru spatiile aflate in renovare. Contin materiale 100% reciclabile.

Caracteristici tehnice

Benzile lineare tactile sunt utilizate pentru ghidarea nevazatorilor si pentru a conferi siguranta in deplasare. Sunt benzi autoadezive si se instaleaza usor, fiind perfecte pentru cladiri noi sau cladiri aflate in renovare. Sunt create din materiale 100% reciclabile si sunt disponibile in 14 culori care contrasteaza cu culorile podelelor.

Marcajele de ghidare pentru nevazatori sunt formate din benzi longitudinale cu profil special care permit dirijarea bastonului in directia care trebuie urmata. Sunt autoadezive si se instaleaza usor, fiind perfecte pentru renovari si cladiri noi. Sunt create din materiale 100% reciclabile.

adecvat pentru