Protectie pereti

Plac’Inox reprezinta un sistem de protectie pentru pereti si usi ale bucatariilor si coridoarelor cu trafic greu. Sunt confectionate din otel si au o rezistenta mecanica si anticoroziva crescuta. Se curata usor datorita suprafetelor netede.

Caracteristici tehnice

Bedkit reprezinta un sistem de protectie de perete format din capete dispuse vertical care protejeaza impotriva impactului. Au o adancime reglabila de la 256 pana la 336 mm pentru a se putea adapta la echipamentele medicale. Sunt usor de curatat datorita suprafetei netede, iar forma rotunjita previne acumularea de praf si microbi. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori.

Caracteristici tehnice

Sistemele de protectie a peretilor Contact protejeaza impotriva impactului si sunt formate din benzi autoadezive. Sunt rezistente si au rol atat de protectie, cat si decorativ pentru peretii expusi la abraziune si la impact moderat. Datorita ranforsarii cu striatii absorb foarte bine socurile, iar suprafata neteda este usor de curatat. Marginile rotunjite ajuta la prevenirea depunerilor de praf. Sistemele de protectie a peretilor Contact sunt disponibile intr-o gama larga de culori.

Caracteristici tehnice

Decocare este un sistem de protectie pentru pereti folosit in camerele ude, in special in zonele unde sunt amplasate chiuvete, asigurand o igiena perfecta.  Are si rol de informare privind igiena mainilor datorita desenelor explicative pe care le contine. Se poate personaliza cu logo sau texte diferite.

Caracteristici tehnice

Decochoc este un sistem de protectie pentru pereti 100% antibacterian dedicat camerelor curate, unde exista un risc mare de infectii. Asigura un nivel ridicat de igiena si are rol decorativ, fiind usor de curatat. Suprafata este rezistenta la impact si la zgarieturi datorita texturii speciale. Panourile sunt imbinate in mod etans inclusiv in zonele in care se imbina cu pardoselile, au rezistenta sporita la curatare, dezinfectare si la produse antiseptice. 

Caracteristici tehnice

Decoclean este un sistem de protectie pentru pereti dedicat camerelor curate. Este format din panouri de protectie dedicate zonelor cu risc mare de infectie si blocurilor operatorii. Panourile sunt imbinate in mod etans, inclusiv in zonele in care se imbina cu pardoselile, au rezistenta sporita la curatare, la dezinfectare si la produse cu rol antiseptic.

Caracteristici tehnice

Decofresc reprezinta un sistem de protectie pentru pereti 100% antibacterian, cu multiple aplicatii. Frescele decorative au rol de protectie si de subliniere a detaliilor peretilor, textura fiind rezistenta la impact si la zgarieturi. Materialul este rezistent la curatare standard, la dezinfectare si la produse antiseptice.

Caracteristici tehnice

Decokid reprezinta un sistem de protectie a peretilor dedicat scolilor, care are si rol educativ datorita textelor sau imaginilor pentru copii care se pot inscriptiona. Contine mesaje colorate, textura materialului fiind rezistenta atat la impact, cat si la zgarieturi. Este disponibil in 11 modele diferite, iar materialul antibacterian asigura un nivel crescut de igiena.

Caracteristici tehnice

Decoprint este un sistem de protectie pentru pereti 100% antibacterian, care se poate personaliza prin printare digitala cu imagini sau texte in dimensiuni variate, in functie de necesitati. Se pot imbina mai multe imagini pentru crearea unei imagini foarte mari. Are rezistenta sporita la curatare, dezinfectare si la produse antiseptice.

Caracteristici tehnice

Decotrend reprezinta un sistem de protectie pentru pereti dedicat spatiilor cu un trafic moderat, precum receptii, birouri, camere si coridoare. Are o rezistenta crescuta la abraziune si la curatare, dezinfectare si produse antiseptice. Este disponibil in 4 modele cu efecte vizuale deosebite si moderne.

Caracteristici tehnice

Decowood reprezinta un sistem de protectie pentru pereti dedicat spatiilor cu un trafic moderat. Are un design care imita aspectul lemnului si este format din panouri cu rol de protectie impotriva impactului si a abraziunii, dar si cu rol decorativ. Are rezistenta crescuta la curatare, dezinfectare si produse antiseptice. Este disponibil in 7 nuante care imita aspectul de lemn.

Caracteristici tehnice

Impact reprezinta un sistem de protectie orizontal pentru pereti destinat zonelor cu trafic intens precum coridoarele, bucatariile si zonele de logistica. Are o rezistenta sporita la impact, se instaleaza usor si se curata repede datorita designului rotunjit si suprafetelor netede.

Caracteristici tehnice

Linea’Punch este un sistem de protectie orizontal pentru pereti destinat coridoarelor, zonelor de acces si depozitare cu un trafic intens. Are un design modern si deosebit si o rezistenta sporita la impact. Ajuta la mentinerea unei igiene optime datorita faptului ca este mulat pe perete si datorita suprafetelor mici pe care le ocupa. Se instaleaza usor pe o clema sau sina de aluminiu.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru