Terenuri Tenis Poliuretan (Tartan)

Terenurile de tenis din poliuretan (Tartan) din oferta Solexpert au 2 mm de strat de poliuretan special structurat lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Terenurile de tenis Court Pro sunt terenuri de tenis moi cu proprietati de varf elastic, ce indeplinesc cele mai noi Standarde Europene pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple, EN 14877:2006 si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.

Terenurile de tenis Court Pro sunt, de asemenea, certificate de Federatia Internationala de Tenis [ITF] si sunt evaluate ca terenuri de Categoria 4 de rapiditate medie.

Sistemul Court Pro trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri. Are o suprafata lipsita de imperfectiuni, neporoasa, igienica si usor de curatat.

Sistemul furnizeaza echilibru real al mingii pentru toate aptitudinile de joc, atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatori. Ritmul si viteza mingii, precum si alunecarea creeaza o suprafata de joc excelenta.

Suprafata moale furnizeaza o absorbtie foarte buna a socului si diminueaza posibilitatea de ranire a picioarelor sau spatelui. Are proprietati elastice si o buna rezistenta mecanica datorita stratului Herculan EX 800, precum si o rezistenta superioara la uzura datorita stratului final Herculan Court S.

Proprietatile excelente de rezistenta la razele UV naturale fac din Court Pro un teren perfect pentru utilizarea interioara si exterioara.

Datorita rezistentei si durabilitatii, terenul poate fi folosit si pentru expozitii, concerte, discursuri sau alte tipuri de activitati.

Pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si de reamenajat, fara a implica niste costuri mari.

adecvat pentru