Terenuri Multisport Poliuretan (Tartan)

Pardoselile sportive din poliuretan (Tartan) sunt destinate bazelor sportive indoor si outdoor multisport, incluzand jogging si terenurile de joaca pentru copii.

Herculan RC Court sunt suprafete sportive din poliuretan cu utilizare multisport si multiactivitati, turnate, instalate fara imbinari, cu proprietati de punct elastic.

Suprafetele multiactivitati Herculan RC Court sunt conforme reglementarilor europene in vigoare referitoare la piste de alergare si suprafete sport: EN 14877:2006 si DIN 18035 partea 6; de asemenea, detin Certificatul Ecospecifier Global Product Assessment Certificate.

Aceste suprafete multisport sunt potrivite tuturor activitatilor sportive de exterior, putand fi folosite chiar ca piste de jogging in spatii publice.

Suprafata de inalta performanta, fara imbinari a sistemului este compusa dintr-o baza de cauciuc aplicata in-situ, acoperita apoi cu un strat final rezistent la UV. Astfel, suprafetele rezultate sunt permeabile la apa, rezistente la radiatiile UV si la schimbarile climaterice, dovedindu-se suprafete de joc durabile pe tot parcursul anului.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Herculan HSR Safescape Field sunt suprafete sportive din poliuretan (Tartan) cu utilizare multisport si multiactivitati, turnate, instalate fara imbinari, cu proprietati de punct elastic si rezistenta la crampoane.

Herculan HSR Safescape Field indeplineste toate standardele Europene impuse recent pentru piste si suprafete sportive conform EN 14877 si respecta toate conditiile specificate in DIN 18035, paragraful 6.

Suprafata fara imbinari, de inalta performanta a terenului poliuretanic Herculan HSR Safescape Field este aplicata in-situ, stratul primar de granule de EPDM fiind acoperit cu un strat de poliuretan.

Suprafata rezultata este disponibila in multiple culori si combinatii de layere, pentru a putea fi adaptata diverselor sporturi.

Herculan HSR Safescape Field este permeabil, rezistent la radiatiile UV, elastic si potrivit majoritatii tipurilor de terenuri sport indoor si outdoor.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Terenurile de tenis din poliuretan (Tartan) au 2 mm de strat de poliuretan special structurat lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Terenurile de tenis Court Pro sunt terenuri de tenis moi cu proprietati de varf elastic, ce indeplinesc cele mai noi Standarde Europene pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple, EN 14877:2006 si  sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.

Terenurile de tenis Court Pro sunt, de asemenea, certificate de Federatia Internationala de Tenis [ITF] si sunt evaluate ca terenuri de Categoria 4 de rapiditate medie.

Sistemul Court Pro trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata lipsita de imperfectiuni a sistemului Court Pro este neporoasa, igienica si usor de curatat.

Sistemul furnizeaza un echilibru real al mingii pentru toate aptitudinile de joc, atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatorii in jocul de tenis. Excelentele calitati de ritm si viteza ale mingii si cele de alunecare furnizeaza o suprafata perfecta de joc.

Suprafata moale furnizeaza o excelenta absorbtie a socului si diminueaza posibilitatea de ranire a picioarelor sau spatelui. Aceasta calitate se datoreaza proprietatilor sale elastice si rezistentei mecanice bune a stratului Herculan EX 800, precum si rezistentei superioare la uzura a stratului final Herculan Court S.

Proprietatile excelente de rezistenta la razele UV naturale fac din Court Pro un teren perfect pentru utilizarea interioara si exterioara.

Acest teren de tenis dur si durabil poate fi de asemenea utilizat pentru expozitii, concerte, discursuri si alte tipuri de functiuni nesportive, fara necesitatea protectiei suplimentare.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic.

adecvat pentru