Piste Atletism Poliuretan (Tartan)

Pistele Herculan TC Advantage MP din poliuretan (Tartan) sunt ecologice, fara sudura de suprafata si moi, cu proprietati elastice, fiind rezistente la crampoane. Pistele indeplinesc toate standardele Europene impuse recent pentru piste si suprafete sportive, conform EN 14877:2006 si respecta toate conditiile specificate in DIN 18035, paragraful 6.

Complexul este inregistrat ca suprafata sportiva autorizata in tabelul Comitetului Olimpic Olandez. Pista este, de asemenea, autorizata de catre Asociatia Internationala de Atletism (IAAF), ca suprafata adecvata pentru toate competitiile nationale si internationale de atletism.

Avand o calitate superioara, fara sudura de suprafata, sistemul este format dintr-un strat de baza din cauciuc, acesta fiind acoperit cu multiple straturi de poliuretan elastomeric.

Astfel, pistele sunt permeabile, rezistente la crampoane, radiatii UV si la orice tip de intemperie. Pistele Herculan TC Advantage MP sunt potrivite pentru dotarea terenurilor de atletism in aer liber, precum si in spatii inchise, avand intrebuintari sportive multiple si fiind potrivite si pentru terenurile de joaca.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic.

Pistele din poliuretan (Tartan) Herculan SR Sprint sunt ecologice, fara sudura de suprafata si moi, avand proprietati elastice si fiind rezistente la crampoane.

Pistele Herculan SR Sprint indeplinesc toate standardele Europene impuse recent pentru piste si suprafete sportive, conform EN 14877:2006 si intrunesc toate conditiile specificate in DIN 18035, paragraful 6.

Complexul este inregistrat ca suprafata sportiva autorizata in lista Comitetului Olimpic Olandez. Pista Herculan SR Sprint este autorizata de catre Asociatia Internationala de Atletism (IAAF), ca suprafata adecvata pentru toate competitiile nationale si internationale de atletism.

Sistemul Herculan SR Sprint are o calitate superioara, fara sudura de suprafata si este format dintr-un strat de baza din cauciuc acoperit cu un strat de poliuretan elastomeric in care inclus un EPDM colorat. Pistele sunt permeabile, rezistente la crampoane, la radiatii UV si la orice tip de intemperie.

Herculan SR Sprint este potrivit pentru dotarea terenurilor de atletism in aer liber, precum si in spatii inchise, avand intrebuintari sportive multiple si fiind potrivit totodata si pentru terenurile de joaca.

Pista este usor de intretinut si poate fi reinnoita repede si economic atunci cand este necesar.

Pistele din poliuretan (Tartan) Herculan SR National sunt ecologice, fara sudura de suprafata, sunt moi si elastice, avand rezistenta la crampoane. Indeplinesc standardele europene impuse recent pentru piste si suprafete sportive conform EN 14877:2006 si respecta toate conditiile specificate in DIN 18035, paragraful 6.

Complexul este inregistrat ca suprafata sportiva autorizata in tabelul Comitetului Olimpic Olandez. Pista este autorizata de catre Asociatia Internationala de Atletism (IAAF), ca suprafata adecvata pentru toate competitiile nationale si internationale de atletism.

Avand o calitate superioara, fara sudura de suprafata, sistemul este format dintr-un strat de baza din cauciuc acoperit cu multiple straturi de poliuretan elastomeric.

Pistele sunt permeabile, rezistente la crampoane, la radiatii ultraviolete si la conditiile meteo nefavorabile. Herculan SR National este ideal pentru dotarea terenurilor de atletism in aer liber si in spatii inchise, avand intrebuintari sportive multiple, fiind potrivit inclusiv pentru terenurile de joaca.

Pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid, fara costuri mari.

adecvat pentru