Gazon Sintetic Fotbal

Gazonul Sintetic Slide DS 60 confera un confort extraordinar in timpul jocului gratie profilului diamant.

Infillul de nisip si cauciuc pastreaza firul de iarba vertical, astfel incat gazonul artificial faciliteaza deplasarea mingii, facand mai usoara plasarea piciorului sub aceasta.

Rostogolirea si viteza mingii pe acest tip de suprafata egaleaza si chiar depaseste performantele obtinute pe un teren din iarba naturala.

Datorita profilului unic al firului de iarba – diamant – acesta isi recapata verticalitatea imediat dupa impact. Structura densa a gazonului (>100,000 filamente/m²) face posibila mentinerea granulelor de cauciuc pe loc.

Profilul de diamant al gazonului artificial Domo Slide DS garanteaza o durabilitate de neegalat a terenului. In urma testelor LISPORT de rezistenta la uzura, s-a observat ca fibra acestui tip de gazon artificial ramane intacta dupa 30.000 de cicluri de utilizare, echivaland cu 15 ani de joc normal.

  • FIFA Quality Concept (acest produs intruneste cerintele testelor FIFA 1 si 2 stele).

Gazonul Sintetic Slide DS 50 asigura un confort extraordinar in timpul jocului datorita profilului diamant.

Infillul de nisip si cauciuc mentine firul de iarba vertical, astfel incat gazonul artificial faciliteaza deplasarea mingii, facand mai usoara plasarea piciorului sub aceasta.

Rostogolirea si viteza mingii pe acest tip de suprafata egaleaza si chiar depaseste performantele obtinute pe un teren din iarba naturala.

Datorita profilului unic, de diamant, al firului de iarba, acesta isi recapata verticalitatea imediat dupa impact. Structura densa a gazonului (>100,000 filamente/m²) mentine pe loc granulele de cauciuc.

Profilul de diamant al gazonului artificial Domo Slide DS asigura o durabilitate de neegalat a terenului. In cadrul testelor LISPORT de rezistenta la uzura, s-a constatat ca fibra ramane intacta dupa 30.000 de cicluri de utilizare, adica aproximativ 15 ani de joc normal.

  • FIFA Quality Concept (acest produs intruneste cerintele testelor FIFA 1 si 2 stele).

Gazonul Sintetic Champion Ascari 32 M este creat fara infill si contine iarba artificiala de noua generatie. Reprezinta poarta catre o noua generatie de terenuri de fotbal din iarba artificiala. Champion Ascari confera jucatorului senzatia de gazon natural si face posibila folosirea celor mai inalte tehnici de joc, in orice conditii meteo.

Natural Resilience System, exclusiv Domo®, un tip de iarba artificiala speciala pastreaza avantajele generatiilor anterioare de iarba artificiala si atinge standarde mult superioare in ceea ce priveste rezistenta.

Neavand nevoie de infill de cauciuc, instalarea, mentenanta si reciclarea gazonului sunt mult usurate.

Inspirat de natura

NRS (Natural Resilience System), un fir de iarba artificial special creat, asigura aspectul natural al gazonului Champion Ascari. Profilul firelor este insiprat de iarba naturala: o structura a firului tip retea, cu un fir de o grosime mai mare in mijloc.

De asemenea, gama larga de nuante de verde disponibile asigura un aspect apropiat de cel al gazonului natural.

Confort extraordinar in timpul jocului

1. Rostogolire constanta a mingii si tehnici naturale de preluare a mingii

Gratie sistemului NRS (Natural Resilience System), mingea se rostogoleste la fel ca pe o suprafata de iarba naturala. Firul de iarba ramane perfect vertical chiar si in lipsa infillului, ca efect direct al profilului sau special si structurii dense a suprafetei, ceea ce permite o preluare “naturala” a mingii. Mingea este purtata pe fibre, permitand piciorului sa intre usor sub aceasta pentru realizarea de pase lungi sau pentru preluarea unei mingi inalte.

De asemenea, de cate ori este presat, firul de iarba revine imediat la pozitia verticala; astfel, pe acest tip de gazon artificial, proprietatile de joc ale terenului vor ramane constante de-a lungul intregului an, in comparatie cu gazonul natural ale carui calitati sunt influentate de vreme.

In plus, dificultatile greu de anticipat de catre jucatori cand, pe o iarba naturala, mingea se rostogoleste mai putin vara decat iarna, dispar in cazul acestui tip de gazon, care isi mentine prorietatile nealterate, indiferent de anotimp.

2. Nu se incalzeste

Absenta umpluturii (infillului) de cauciuc face ca gazonul sa se incalzeasca mult mai putin. De asemenea, profilul special al firului de iarba artificiala retine mult mai eficient umezeala, permitand terenului sa se raceasca in mod natural.

3. Fara granule de cauciuc imprastiate

Champion Ascari este un gazon fara infill, astfel ca granulele dislocate si mirosul suparator de cauciuc sunt doar simple amintiri.

4. Rezistenta exceptionala la uzura

Gazonul Champion Ascari garanteaza o rezistenta extraordinara la uzura. Testul Lisport a demonstrat ca, pana si dupa 12000 de cicluri, echivalentul a 8 ani de joc, fibrele de iarba nu se crapa.

5. Mentenanta simpla, minima

Umplerea cu granule de cauciuc nu este necesara in cazul gazonului artificial Champion Ascari.

Gazonul trebuie sa fie doar curatat cu spray si periat la intervale mari de timp. Astfel, costurile de mentenanta sunt minime.

6. Instalare rapida

Intrucat nu mai este nevoie sa se adauge granulele de cauciuc, instalarea este mult mai rapida decat in cazul altor tipuri de gazoane. Gazonul Champion Ascari 32M este perfect pentru incheierea unui proiect contra cronometru.

Gazonul Sintetic Champion S Pro MX are la baza tehnologia Heliflex - iarba Heliflex 100% Monofilament cu infill de nisip si cauciuc.

1. Aspect natural gratie tehnologiei Heliflex

O mare provocare pentru producatorii de iarba artificiala a fost intotdeauna redarea cat mai fidela a aspectului ierbii naturale.

Culorile folosite pentru gazonul artificial Champion S PRO MX sunt in total acord cu nuantele naturale ale ierbii. Firul ierbii artificiale ramane drept datorita profilului sau, tehnologiei Heliflex si inflillului cu nisip si cauciuc.

2. Rostogolire si preluare a mingii extraordinare gratie Heliflex

Tehnologia Heliflex asigura o revenire rapida a firelor de iarba artificiala dupa fiecare saritura si impact. Drept rezultat, covorul de iarba artificiala sustine mingea in mod constant, facand jocul mai usor.  Rostogolirea si viteza mingii pe acest tip de gazon egaleaza si chiar depaseste performantele obtinute pe un gazon de iarba naturala.

3. Rezistenta extraordinara la uzura gratie polimerilor de calitate superioara

Testele de laborator au demonstrat ca polimerii de calitate superioara si structura speciala a monofilamentului cu o grosime de pana la 300 µm, confera rezistenta la uzura acestui tip de gazon.

Gazonul trece cu lejeritate testul LISPORT, rezistand la 30.000 de cicluri, echivalentul a circa 15 ani de joc de fotbal pe suprafata lui.

4. Timp redus de instalare gratie Heliflex

Avand in vedere ca tehnologia Heliflex permite firului sa stea perfect vertical dupa instalare, suprafata nu mai are nevoie de periere inainte de adaugarea infillului, economisind timp.

5. Rezultate la teste

Domo® Champion S PRO MX a fost testat din perspectiva tuturor standardelor in vigoare

FIFA Quality Concept

Standardul European EN 15330- 1

Standardul German DIN 18035-7

Standardul Elvetian ESSM105D

Standardul Francez NFP90-112

Gazonul Sintetic Varioslide S Pro contine iarba artificiala cu infill de nisip si cauciuc, apartine unei game de gazon artificial revolutionar, cu un aspect natural si rezistenta mare la uzura.

Din punct de vedere al jocului, produsele din aceasta gama sunt varful de calitate. Ele utilizeaza tehnologia “Duo Yarn System” patentata de catre Domo®. Duo Yarn System presupune un strat de iarba artificiala 100% monofilament, la care se adauga un al doilea tip de fir, creand o suprafata superioara.

Noua generatie VarioSlide S PRO foloseste tehnologia Heliflex ranforsata cu un strat profilat, hi-tech. Firul fibrilat a fost astfel inlocuit de un strat rezistent la uzura care asigura o suita de extra beneficii terenului.

1. Aspect natural

Clientii vor ca iarba artificiala sa arate ca cea naturala. Firele raman estetic placute si drepte gratie profilului lor, tehnologiei Heliflex si umpluturii de nisip si cauciuc.  Razele soarelui sunt reflectate exact ca in cazul ierbii naturale. De asemenea, gama de culori reda perfect nuantele naturale, astfel incat gazonul artificial VarioSlide S PRO arata exact ca iarba naturala.

2. Confort garantat in timpul jocului, rostogolire a mingii si “picior sub minge” extraordinare

Tehnologia Heliflex permite ca firul sa se indrepte pe loc intotdeauna dupa fiecare saritura sau impact. Ca rezultat, iarba sustine mingea in mod firesc, facand usoara plasarea piciorului sub minge.

Rostogolirea si viteza mingii pe acest tip de gazon egaleaza si chiar depaseste performantele inregistrate pe un gazon cu iarba naturala.  

3. Fara cauciuc imprastiat

Firul profilat monofilm mentine granulele de cauciuc la locul lor, prevenind imprastierea lor in timpul jocului si pastrand gazonul placut si drept.

4. Gazon mai racoros

Varfurile monofilmului profilat se despica atunci cand gazonul este utilizat, formand un strat protector perfect pentru infillul de cauciuc. Astfel, razele soarelui nu intra in contact direct cu granulele de cauciuc, prevenind incalzirea gazonului.

Profilul Helix asigura, de asemenea, o mai mica expunere a firelor de iarba la caldura solara, astfel incat iarba se incalzeste mai putin, dar ajuta si la retinerea apei pentru mai mult timp, permitand terenului sa se racoreasca.

Toate acestea previn arsurile in timpul utilizarii intensive.

5. Rezistenta extraordinara la uzura gratie polimerilor superiori

Testele de laborator au demonstrat ca folosirea polimerilor superiori si profilul special al monofilamentului, cu o grosime de pana la 300 µm, fac ca acest tip de gazon sa fie extraordinar de rezistent la uzura.

Aceasta combinatie unica de fire trece cu usurinta de testele de 30,000 de cicluri LISPORT, echivalentul a 15 ani de joc de fotbal normal.

6. Intretinere usoara datorita profilului monofilm

Un gazon Domo® VarioSlide are nevoie de periere regulata. Dar umplurea cu granule de cauciuc si perierea acestuia sunt mai usoare gratie plasei profilate monofilm care mentine infillul de cauciuc pe pozitii si ii pastreaza nivelul constant in timpul perierii sau indepartarii zapezii de pe teren.

7. Timp redus de instalare gratie Heliflex

Gratie tehnologiei Heliflex, firele stau perfect drepte dupa instalare, ceea ce inseamna ca perierea suprafetei inainte de adaugarea granulelor de cauciuc nu mai este necesara. Monofilmul este intact la instalare, fiind astfel usor de umplut cu nisip si cauciuc. Filmul se va despica abia mai tarziu, in timpul jocului, pentru a-si indeplini calitatile de protectie.

8. Rezultatele testelor

Domo® VarioSlide S PRO a fost testat in conformitate cu toate standardele majore

FIFA Quality Concept

Standardul European EN 15330-1

Standardul German DIN 18035-7

Standardul Elvetian ESSM105D

Standardul Francez NFP90-112

Gazon sintetic din fire fibrilate PE, cu infill de nisip si cauciuc.

Gazonul Domo Foo 55F este destinat jocului de tenis, fotbal, hockei, volei si badminton. Este o alegere ideala pentru scoli, primarii si centre sportive.

Datorita structurii sale, in care firele sunt deasupra umpluturii ce absoarbe socurile, granulele nu se imprastie, iar suprafata se incinge mai putin.

Gata de folosit 24 ore pe zi, indiferent de starea vremii.

Avantaje:

  • Caracteristici de joc constante
  • Calitate superioara a terenului
  • Suprafata nu se incinge
  • Granulele nu se imprastie
  • Fara miros pregnant de cauciuc
  • Este conform stantardelor 1STAR.

adecvat pentru