Poliuretan Tenis

Suprafata de tenis moale pentru utilizare interioara si exterioara. Potrivita pentru toate sporturile de interior si utilizare multifunctionala. Este alcatuita dintr-un strat de 2 mm de poliuretan special structurat lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Terenurile de tenis Court Pro sunt terenuri de tenis moi cu proprietati de varf elastic, ce indeplinesc cele mai noi Standarde Europene (EN 14877:2006) pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.

Terenurile de tenis Court Pro sunt, de asemenea, certificate de Federatia Internationala de Tenis [ITF] si sunt evaluate ca terenuri de Categoria 4, de rapiditate medie.

Sistemul Court Pro trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Sistemul furnizeaza un echilibru real al mingii pentru toate aptitudinile de joc, atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatori. Excelentele calitati de ritm si viteza ale mingii si cele de alunecare furnizeaza o suprafata perfecta de joc.

Suprafata moale furnizeaza o excelenta absorbtie a socului si reduce posibilitatea de ranire a picioarelor sau spatelui. Aceasta calitate se datoreaza proprietatilor sale elastice si de rezistenta mecanica buna a stratului Herculan EX 800, precum si rezistentei superioare la uzura a stratului final Herculan Court S.

Proprietatile excelente de rezistenta la razele UV naturale fac din Court Pro un teren perfect pentru utilizarea interioara si exterioara.

Acest teren de tenis dur si durabil poate fi de asemenea utilizat pentru expozitii, concerte, discursuri si alte tipuri de functiuni nesportive fara necesitatea protectiei suplimentare.

Suprafata lipsita de imperfectiuni a sistemului Court Pro este neporoasa, in concluzie, igienica si usor de curatat.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru