Poliuretan Multisport

Suprafata de tenis moale pentru utilizare interioara si exterioara. Potrivita pentru toate sporturile de interior si pentru utilizare multifunctionala. Este alcatuita din 2 mm de strat de poliuretan special structurat lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Terenurile de tenis Court Pro sunt terenuri de tenis moi cu proprietati de varf elastic, ce indeplinesc cele mai noi Standarde Europene (EN 14877:2006) pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple si  sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.

Terenurile de tenis Court Pro sunt certificate de Federatia Internationala de Tenis [ITF] si sunt evaluate ca terenuri de Categoria 4 de rapiditate medie. Sistemul Court Pro trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Sistemul furnizeaza un echilibru real al mingii pentru toate aptitudinile de joc, atat pentru jucatorii profesionisti, cat si pentru amatori. Excelentele calitati de ritm si viteza ale mingii, precum si cele de alunecare furnizeaza o suprafata perfecta de joc.

Suprafata moale furnizeaza o excelenta absorbtie a socului si diminueaza riscul de ranire a picioarelor sau spatelui, datorita proprietatilor elastice si de rezistenta mecanica ale stratului  Herculan EX 800 si rezistentei superioare la uzura a stratului final Herculan Court S.

Proprietatile excelente de rezistenta la razele UV naturale fac din Court Pro un teren perfect pentru utilizarea interioara si exterioara.

Acest teren de tenis dur si durabil poate fi utilizat si pentru expozitii, concerte, discursuri si alte tipuri de functiuni nesportive, fara necesitatea protectiei suplimentare.

Suprafata lipsita de imperfectiuni a sistemului Court Pro este neporoasa, in concluzie igienica si usor de curatat.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Caracteristici tehnice

Herculan SO Sports sunt suprafete sport interioare punct-elastice multi-scop, potrivite pentru toate sporturile de interior. Au o utilizare multifunctionala si un strat de poliuretan de 2 sau 3 mm lipit pe un strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Pardoselile Herculan SO Sports sunt pardoseli cu proprietati de varf elastic. Sunt create in conformitate cu cele mai noi Standarde Europene pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple, EN 14904:2006, si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.

Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri. Suprafata lipsita de imperfectiuni a sistemului este neporoasa, fiind igienica si usor de curatat.

Sistemele Herculan SO furnizeaza rezistenta optima la alunecare si glisare, conditii necesare in sportul de astazi. Au proprietati elastice si de rezistenta mecanica datorate grosimii stratului Herculan ST 100 si o excelenta rezistenta la uzura a stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W. Sunt pardoseli de sport dure si durabile care reprezinta o solutie economica pentru facilitati multi-sport.

Toate pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Caracteristici tehnice

Herculan Multifunctional sunt suprafete sport interioare punct-elastice multi-scop.

Sunt potrivite pentru toate sporturile de interior si au o utilizare multifunctionala datorita stratului de poliuretan de 2 sau 3 mm de strat lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Pardoselile sport multifunctionale Herculan sunt pardoseli fara imperfectiuni, ecologic prietenoase, moi, multifunctionale, cu proprietati de punct elastic. Indeplinesc cele mai noi Standarde Europene (EN 14904:2006) pentru suprafete de sport interioare, cu scopuri multiple si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE.  Sistemele sport multifunctionale Herculan sunt pardoseli de sport certificate si aprobate pe lista de pardoseli de sport ale Comitetului Olimpic Olandez si, de asemenea, sunt certificate de Federatia Internationala de Handbal [IHF] si Federatia Internationala de Badminton [BWF].

Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata, lipsita de imperfectiuni, de inalta performanta a sistemului, este neporoasa, in concluzie igienica si usor de curatat.

Sistemele sport multifunctionale Herculan furnizeaza rezistenta optima la alunecare si glisare, cerinte existente pentru practicarea sporturilor celor mai solicitante de astazi.

Au proprietati elastice si de rezistenta mecanica datorita grosimii stratului Herculan EX 800 si o excelenta rezistenta la uzura a stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W si sunt pardoseli de sport dure si durabile. In plus, pot fi utilizate si pentru expozitii, concerte, discursuri si tot felul de alte functii nesportive, fara o protectie suplimentara.

Toate pardoselile multifunctionale Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand e necesar.

Caracteristici tehnice

Herculan HME KH 3+2 sunt suprafete sport interioare COMBI-elastice multi-scop.

Sunt potrivite pentru toate sporturile de interior si au o utilizare multifunctionala datorita stratului de poliuretan de 2 mm de strat lipit pe un strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Pardoselile sport multifunctionale Herculan sunt pardoseli fara imperfectiuni, ecologic prietenoase, moi, multifunctionale, cu proprietati de punct elastic.

Pardoselile sport multifunctionale Herculan sunt create in conformitate cu cele mai noi Standarde Europene pentru suprafete interioare de sport cu scopuri multiple, EN 14904:2006, si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE. Sistemele sport multifunctionale Herculan sunt pardoseli de sport certificate si aprobate pe lista de pardoseli de sport ale Comitetului Olimpic Olandez si, de asemenea, sunt certificate de Federatia Internationala de Handbal [IHF] si Federatia Internationala de Badminton [BWF].

Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata, lipsita de imperfectiuni, de inalta performanta a sistemului este neporoasa, igienica si usor de curatat.

Sistemele sport multifunctionale Herculan confera rezistenta optima la alunecare si glisare, conditii esentiale in sporturile cele mai solicitante de astazi.

Datorita proprietatilor elastice si de rezistenta mecanica conferite de grosimea stratului Herculan EX 800 si a excelentei rezistente la uzura a stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W, aceste pardoseli de sport dure si durabile pot fi utilizate si pentru expozitii, concerte, discursuri si alte functii nesportive, fara a necesita o protectie suplimentara.

Toate pardoselile multifunctionale Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic cand este necesar.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru