Poliuretan Multiactivitati

Herculan HME KH 3+2 sunt suprafete sport interioare COMBI-elastice multi-scop, potrivite pentru toate sporturile de interior. Au o utilizare multifunctionala si un strat de poliuretan de 2 mm lipit pe un strat de sub-baza de granule de cauciuc.

Pardoselile sport multifunctionale Herculan sunt pardoseli fara imperfectiuni, ecologic prietenoase, moi, multifunctionale, cu proprietati de punct elastic.

Pardoselile sport multifunctionale Herculan indeplinesc cele mai noi Standarde Europene (EN 14904:2006) privind suprafetele de sport interioare cu scopuri multiple si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE. Sunt pardoseli de sport certificate si aprobate pe lista de pardoseli de sport ale Comitetului Olimpic Olandez si, de asemenea, sunt certificate de Federatia Internationala de Handbal [IHF] si Federatia Internationala de Badminton [BWF].

Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata este neporoasa, igienica, usor de curatat si nu contine imperfectiuni. Asigura rezistenta optima la alunecare si glisare, conditii esentiale in sporturile cele mai solicitante de astazi. Are proprietati elastice si de rezistenta mecanica datorita stratului gros Herculan EX 800 si rezistenta la uzura datorita stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W. Pardoseala este dura si durabila si poate fi utilizata pentru expozitii, concerte, discursuri si alte activitati nesportive, fara a necesita o protectie suplimentara.

Pardoselile Herculan Sports sunt usor de intretinut si pot fi reamenajate rapid si economic.

Caracteristici tehnice

Herculan Multifunctional reprezinta suprafete sport interioare punct-elastice multi-scop. Sunt suprafete ideale pentru sporturile de interior, au o utilizare multifunctionala, nu au imperfectiuni, sunt ecologic prietenoase, moi si au proprietati de punct elastic. Sunt create cu un strat de poliuretan de 2 sau 3 mm lipit pe un strat de sub-baza de granule de cauciuc.  Indeplinesc cele mai noi Standarde Europene pentru suprafetele sport interioare cu scopuri multiple, EN 14904:2006, sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE, sunt certificate si aprobate pe lista de pardoseli de sport ale Comitetului Olimpic Olandez si, de asemenea, sunt certificate de Federatia Internationala de Handbal [IHF] si Federatia Internationala de Badminton [BWF].

Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata este lipsita de imperfectiuni, neporoasa, igienica si usor de curatat, are o rezistenta excelenta la alunecare si glisare, aspecte esentiale pentru sporturile solicitante. In plus, are proprietati elastice si de rezistenta mecanica datorita grosimii stratului Herculan EX 800 si o excelenta rezistenta la uzura datorita stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W. Pardoseala este dura, durabila si poate fi utilizata cu succes si pentru expozitii, concerte, discursuri si alte activitati nesportive, fara o protectie suplimentara.

Pardoselile multifunctionale Herculan Sports se intretin usor si pot fi reamenajate rapid si economic.

Caracteristici tehnice

Herculan SO Sports sunt suprafete sport interioare punct-elastice multi-scop, perfecte pentru toate sporturile de interior. Datorita stratului de poliuretan de 2 sau 3 mm lipit pe strat de sub-baza de granule de cauciuc au utilizare multifunctionala.

Pardoselile Herculan SO Sports sunt pardoseli cu proprietati de varf elastic, indeplinesc cele mai noi Standarde Europene pentru suprafete de sport interioare cu scopuri multiple, EN 14904:2006, si sunt acreditate cu Certificat de Conformitate CE. Sistemul trece testul de emisii German AgBB/DIBt si este catalogat ca fiind sigur pentru materialele interioare pentru cladiri.

Suprafata este lipsita de imperfectiuni, neporoasa, igienica si usor de curatat. Confera rezistenta sporita la alunecare si glisare si are proprietati elastice si de rezistenta mecanica datorita grosimii stratului Herculan ST 100 si rezistenta la uzura datorita stratului final Herculan PU 145 sau Herculan PU 100W. Reprezinta o solutie economica pentru facilitati multi-sport, este usor de intretinut si poate fi reamenajata economic si rapid.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru