Mocheta Rola

Mocheta de tip rola este o pardoseala simpla dedicata amenajarii spatiilor interioare, fiind utilizata cu succes in hoteluri, cladiri de birouri, sali de cinema, de spectacole, dar si in spatii rezidentiale.

Avand in vedere varietatea de modele, culori si texturi, mocheta de tip rola poate fi adaptata oricarui tip de spatiu, conferindu-i eleganta, creand senzatia de confort si punand in evidenta anumite componente precum mobila sau decorul peretilor.

In functie de tipul de spatiu in care urmeaza sa fie amplasata, dar si de intensitatea traficului, se recomanda alegerea mochetelor din materiale specifice. Exista o varietate de modele confectionate din materiale naturale precum fibra naturala, lana, bumbac sau in, dar si din plastic reciclat sau fibre sintetice precum polipropilena, poliamida sau nylon.

Mocheta este usor de montat si intretinut si este utila pentru persoanele cu alergii. Folosita in mod adecvat in spatii industriale si rezidentiale izoleaza fonic, diminueaza riscul de alunecare si ajuta la economisirea costurilor alocate incalzirii.

adecvat pentru