Looselay

GTI Max Decor reprezinta un tip de placi PVC detasabile ultramoderne, ideale pentru spatii industriale, de productie, supermarketuri si magazine de bricolaj cu trafic intens. Instalarea placilor se realizeaza fara adeziv, direct pe suprafata suport. Zonele operationale pot ramane astfel deschise in timpul instalarii. Sunt disponibile in noua coduri de culoare si sase modele de semnalizare interioara. Se pot combina astfel incat sa se creeze zone marcate diferentiat prin placi de culori diferite.
Placile GTI Max Decor sunt rezistente la trafic extrem si au o suprafata embosata, tratata special pentru ca igienizarea si intretinerea lor sa fie facila. Sunt create din materiale 100% reciclabile.

grosime 6.00 mm
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

GTI Pure Decor reprezinta un tip de dale PVC detasabile dedicate zonelor cu trafic extrem. Se instaleaza usor si rapid, iar marginile se asambleaza fara sudura, in sistem puzzle, fara a necesita pregatirea suprafetei suport inainte de montaj. Pot fi montate pe pardoseli preexistente precum cele ceramice, din beton, rasini sau pe suprafete neregulate. Inlocuirea sau indepartarea dalelor se face usor, putand fi montate pe suporturi cu indice de umezeala de pana la 7%. Montajul se realizeaza fara adeziv, praf sau zgomot, iar suprafata poate fi utilizata imediat dupa instalare. Placile GTI Pure Decor au o capacitate buna de absorbtie a zgomotului, o rezonanta scazuta la mers, au rezistenta mare la trafic si sunt ranforsate cu plasa de fibra de sticla pentru o stabilitate dimensionala foarte buna. Sunt usor de intretinut datorita tratamentului PUR, iar suprafata embosata ajuta la evitarea murdaririi rapide.

grosime 6.00 mm
modalitate instalare dale interlocabile
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

GTI Uni reprezinta un tip de dale PVC detasabile cu un design modern, in culori neutre sau vibrante, create pentru amenajarea spatiilor industriale cu trafic greu si a celor de depozitare. Au bune capacitati antiderapante si o structura ranforsata care asigura rezistenta la trafic si la socuri precum zgarieturile, loviturile sau incarcarea statica. Instalarea se face fara adeziv, direct pe suprafata suport, zonele operationale putand ramane deschise pe parcursul instalarii. Sunt create din materiale 100% reciclabile. Pentru a obtine zone marcate diferentiat, se pot combina mai multe culori. Sunt usor de intretinut datorita tratamentului PUR aplicat.

grosime 6.00 mm
modalitate instalare dale interlocabile
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

GTI Attraction reprezinta un tip de dale PVC cu un design ultramodern, in nuante neutre sau vibrante, dedicate amenajarii spatiilor din retail, sport, industrie, sanatate, educatie, dar si spatiilor de birouri sau rezidentiale. Sunt foarte usor de instalat datorita marginilor de tip puzzle si a faptului ca nu necesita o pregatire speciala a suprafetei. In plus, zonele operationale pot ramane deschise pe parcursul instalarii.

Dalele GTI Attraction pot fi instalate, demontate, mutate sau inlocuite foarte rapid. Se pot monta peste o pardoseala preexistenta daca este confectionata din ceramica, vinil, linoleum, parchet laminat, parchet solid, rasini epoxidice, dale din beton, suprafete din beton, sapa sau rasini epoxidice deteriorate, straturi de suport umede sau straturi de suport fara membrana hidroizolanta. Au o rezistenta sporita la trafic pietonal intens, mecanizat, la uzura, zgarieturi sau pete si la impact. Creeaza o pardoseala calda si confortabila la mers si absorb foarte bine zgomotul produs de traficul pietonal. Sunt tratate cu PUR, fiind usor de intretinut si igienizat si sunt create din materiale 100% reciclabile.

grosime 5.00 mm
modalitate instalare dale interlocabile
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

adecvat pentru