Dale PVC LVT

Saga reprezinta un tip de dale PVC care se remarca prin gradul ridicat de absorbtie a zgomotului, fiind destinate spatiilor cu trafic intens din magazine, birouri etc. Contin un strat suport special din PVC si pluta care asigura un confort acustic de 15dB.  Dalele Saga previn transferarea indentarii catre suprafata intregii pardoseli si pot fi folosite impreuna cu pardoselile flotante. Au un design elegant, potrivit pentru birouri si spatii administrative si sunt reutilizabile. Sunt tratate cu Protecsol, fiind usor de intretinut, de curatat, igienice si rezistente la pete si sunt tratate bacteriostatic si fungistatic cu Sanosol.

grosime 4.60 mm
clasa de trafic 34 - 42

Caracteristici tehnice

Creation 70 reprezinta un tip de dale PVC cu design decorativ dedicate spatiilor comerciale intens tranzitate. Se pot monta pe un suport imperfect cu pana la 92% umiditate relativa. Au o capacitate de absorbtie fonica cu 12 dB mai mare decat parchetul laminat si 100% rezistenta la apa a imbinarilor.  Se remarca prin calitatile ignifuge si antiderapante, fiind usor de intretinut si curatat. Sunt create din materiale reciclabile 100%. Sunt disponibile in nuante care imita lemnul si in nuante specifice marmurei.

grosime 2.40 - 2.50 mm
modalitate instalare lipit
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

Creation 70 Clic System reprezinta un tip de dale PVC cu un design modern, dedicate spatiilor comerciale intens tranzitate. Ofera posibilitatea unui montaj flotant, imbinarea placilor fiind facuta prin clic vertical. Se pot monta pe un suport imperfect cu pana la 92% umiditate. Se remarca prin calitatile ignifuge si antiderapante, fiind usor de intretinut si curatat si prin capacitatea de absorbtie fonica ridicata, cu 12 dB mai mare decat parchetul laminat. Sunt create din materiale reciclabile 100%, iar imbinarile sunt rezistente la apa 100%. Sunt disponibile in nuante care imita lemnul si in nuante specifice marmurei.

grosime 6.00 mm | 6.93 mm (Acoustic Gerflor)
modalitate instalare click
clasa de trafic 33 - 43

Caracteristici tehnice

Creation 70 X’Press reprezinta un tip de dale PVC cu un design atractiv, in nuante care imita lemnul sau marmura. Dalele Creation 70 X’Press sunt destinate spatiilor comerciale cu trafic intens. Au proprietati antistatice, antiderapante si ignifuge si o capacitate de absorbtie a zgomotului crescuta. Se instaleaza usor. In plus, pot fi folosite si in spatiile dotate cu sisteme de incalzire prin pardoseala.

grosime 5.00 mm
modalitate instalare X'press
clasa de trafic 34 - 43

Caracteristici tehnice

Creation 55 Insight reprezinta un tip de dale PVC cu un design modern, care imita aspectul lemnului sau al marmurei, fiind dedicate spatiilor comerciale, birourilor, pensiunilor, restaurantelor cu trafic moderat. Dalele Creation 55 Insight au proprietati ignifuge, antiderapante si antistatice. Se pot utiliza cu succes chiar si in spatii cu incalzire prin pardoseala. Sunt tratate cu PUR+, fiind usor de curatat si intretinut si sunt create din materiale 100% reciclabile.

grosime 2.50 mm
modalitate instalare lipit
clasa de trafic 33 - 42

Caracteristici tehnice

Creation 55 Clic System reprezinta un tip de dale PVC destinate spatiilor comerciale, birourilor, pensiunilor si restaurantelor cu trafic moderat. Au proprietati fonoabsorbante, antistatice, antiderapante ignifuge si sunt 100% impermeabile. Pot fi utilizate chiar si in spatiile care au sisteme de incalzire prin pardoseala. Sunt perfecte pentru spatiile care se renoveaza si pentru spatiile cu umezeala precum bucatariile sau baile.

grosime 5.00 mm | 5.93 mm (Gerflor Acoustic)
modalitate instalare click
clasa de trafic 33 - 42

Caracteristici tehnice

Creation 55 X Press reprezinta un tip de dale PVC pentru spatii comerciale, cu un design ultramodern, in nuante neutre, care imita lemnul sau marmura, ideale pentru amenajarea spatiilor comerciale cu trafic mediu sau greu. Sunt tratate cu PUR pentru a rezista in timp. Montajul este rapid, auto-adeziv, iar dalele pot fi scoase ori inlocuite cu usurinta. Sunt perfecte pentru renovari rapide, au caracteristici ignifuge, antiderapante si antistatice si pot fi folosite si in spatii cu incalzire prin pardoseala.

grosime 4.00 mm
modalitate instalare X'press
clasa de trafic 33 - 42

Caracteristici tehnice

Creation 30 Art Line reprezinta un tip de dale PVC cu un design modern, care imita marmura sau lemnul, ideale pentru amenajarea spatiilor rezidentiale sau a celor cu trafic moderat. Pot fi folosite si in spatiile care sunt dotate cu sisteme de incalzire prin pardoseala, sunt rezistente la foc si alunecare si sunt antistatice. Sunt create din materiale 100% reciclabile.

grosime 2.00 mm
modalitate instalare lipit
clasa de trafic 23 - 31

Caracteristici tehnice

Creation 30 Art Line Lock reprezinta un tip de dale PVC cu design decorativ care imita lemnul sau marmura, dedicate amenajarii spatiilor rezidentiale. Montajul se realizeaza rapid, fara lipire, prin imbinarea placilor in sistem lock. Sunt ideale pentru spatiile renovate rapid, au caracteristici antistatice, ignifuge, antiderapante si pot fi utilizate chiar si in spatii cu incalzire in pardoseala.

grosime 4.00 mm
modalitate instalare click
clasa de trafic 23 -31

Caracteristici tehnice

Creation 30 X’Press reprezinta un tip de dale PVC cu design modern, similar podelelor din lemn sau marmura, care se monteaza repede datorita sistemului auto-adeziv, putand fi scoase cu usurinta. Au caracteristici ignifuge, antiderapante si antistatice. Pot fi folosite si in spatii care sunt dotate cu sisteme de incalzire prin pardoseala. Sunt tratate cu PUR, astfel ca se curata si se intretin usor si sunt create din materiale 100% reciclabile.

grosime 4.00 mm
modalitate instalare X'press
clasa de trafic 34 - 42

Caracteristici tehnice

adecvat pentru