Partitii

Partitiile Lindner Life 110 sunt prevazute cu un sistem cu un singur geam si doua rame de aluminiu portante. In functie de cerinte, ramele pot fi finisate cu o suprafata acoperita cu pulbere, anodizata sau chiar cu furnir. Indiferent daca sunt instalate vertical sau orizontal, panourile de sticla accentueaza liniile curate ale sistemului. Partitiile se remarca prin combinatia de estetic cu performante tehnice deosebite.

Structura poate fi utilizata in totalitate sau partial cu geamuri pentru a crea mai multa lumina. Partitiile sunt disponibile in diferite grosimi ale sticlei si au aceeasi estetica desi prezinta diferente structurale si respecta cerintele de performanta la foc in functie de grosime.

Sticla ofera posibilitati nelimitate de design pentru interioare, creeaza un aspect stilat si un spatiu deschis si luminos. Caracteristicile fonoabsorbante permit desfasurarea activitatilor in liniste, partitiile Lindner Life fiind ideale pentru birouri.

Caracteristici tehnice

Partitiile Lindner Life 125 sunt prevazute cu doua rame de aluminiu cu o suprafata finisata cu pulbere sau anodizata. Au calitati fonoabsorbante si un aspect deosebit, fiind ideale pentru spatiile de birouri. Partitiile se pot instala vertical sau orizontal.

Partitiile sunt personalizate si economice datorita usurintei cu care se realizeaza si pot avea unul sau doua geamuri, la alegere.

Caracteristici tehnice

Partitiile Lindner Life 137 au un design ultramodern, conferind mai multa transparenta spatiului. Tehnologia unica Dow Corning inlatura nevoia de a finisa marginile, conferind longevitate produsului. Panelurile pot fi instalate orizontal sau vertical. Partitiile Lindner Life 137 se pot personaliza conform dimensiunilor spatiului in care sunt instalate, sunt disponibile in trei variante de culori si au excelente calitati fonoabsorbante.

Caracteristici tehnice

Partitiile Lindner Life 620 sunt ideale pentru spatii in care se doreste multa lumina naturala datorita designului minimalist, fara elemente verticale. Partitiile Lindner Life 620 creeaza un spatiu transparent, deschis si sunt prevazute cu profile de aluminiu anodizat sau finisate cu pulbere. Sunt disponibile in mai multe variante de grosimi pentru a se adapta oricaror cerinte si sunt combinate cu usi cu rame din aluminiu sau usi glisante din sticla. Liniile sunt curate, iar spatiul este transparent, deschis datorita lipsei ramelor. Asigura o calitate ridicata, stabilitate si absorb foarte bine zgomotele.

Caracteristici tehnice

Partitiile Lindner Life 622 reprezinta noua referinta in materie de spatiu transparent si sunt disponibile in nenumarate forme flexibile. Sticla confera o vizibilitate maxima si un design modern. Partitile Lindner au proprietati fonoabsorbante si pot fi combinate cu jaluzele pentru a crea un spatiu de lucru placut si linistit. Sunt potrivite pentru birouri, sali de conferinta sau sali de training. Permit optimizarea si personalizarea designului oricarui interior de acest tip.

Caracteristici tehnice

Sistemul Room-in-Room Lindner Cube permite organizarea spatiului in diverse moduri. Lindner Cube reprezinta un spatiu de sine statator care ofera flexibilitate maxima, libertate de organizare a spatiului si creativitate. Poate fi mutat integral sau adaptat la cerintele de lucru ori la designul interiorului in care este amplasat. Partitiile de sticla, metal sau cherestea pot fi folosite in orice combinatie. Tavanul este confectionat din panouri de metal perforat pentru a imbunatati absorbtia sunetelor. Panourile din tavan pot fi integrate cu LED-uri pentru a conferi mai multa lumina.

Sistemul Room-in-Room poate fi echipat cu tehnologii de incalzire sau racire in tavan sau pereti in mod independent de restul spatiului in care este amplasat. Poate contine usi clasice sau glisante, iar dimensiunile se pot adapta in functie de cerinte. Sistemul Room-in-Room poate fi construit fie ca un intreg separat de interiorul in care este amplasat, fie ca spatiu deschis pe o anumita latura, conducand la crearea unui loc linistit, propice concentrarii si productivitatii.

Jaluzele

Elemente de instalare

Elemente de conexiune a fatadei

Panouri acustice

Elemente de supraplin

Alimentare electrica

Panouri de usa vitrata cu cadru tubular

Panouri de usi

Panouri din lemn pentru usi

Usi glisante

Usi clasice

Usi rezistente la foc

Usi cu proprietati fonoabsorbante

Diferite tipuri de rame

Caracteristici tehnice

adecvat pentru