Interior

Barierele de praf Rinos Sahara Wave sunt covoare speciale spatiile largi si medii cu trafic intens precum intrarile, scarile, oficiile, lifturile sau iesirile de urgenta.

Murdaria si nisipul patrund in spatiile interioare in absenta unor astfel de covorase care au o buna capacitate de absorbtie si pot fi curatate repede si eficient cu aspiratorul. Firele din covor au o sectiune lineara si sunt rezistente la uzura si la trafic intens.

Sahara Wave vine cu un suport Bfl-s1, cel mai inalt standard de siguranta la foc, fiind extrem de rezistent la flacara si potrivit pentru iesirile de urgenta. Este eco-friendly, datorita materialului poliamida Econyl care se poate recicla dupa utilizare. Este disponibil si cu suport s-FLX, o alternativa eco-friendly la PVC care se instaleaza usor, este cu 20% mai usor decat PVC-ul, consuma cu 30% mai putina energie pentru productie, genereaza cu 15% mai putine emisii de gaze cu efect de sera, nu decoloreaza sapa si nu contine plastifianti sau clor.

Caracteristici tehnice

Barierele de praf Rinos Connection sunt sisteme innovative si eficiente, care isi pastreaza aspectul curat si sunt dedicate intrarilor. Retin murdaria si absorb umezeala in spatiile cu trafic intens din zonele de intrare, scari, oficii, lifturi din spatiile comerciale mari sau in spatii de birouri mari si medii.

Structura firelor contine diferite segmente cu functii separate, unele dintre ele absorbind umezeala, iar altele retinand murdaria. Designul linear actioneaza ca o bariera impotriva murdariei, firele din care este confectionat covorul avand o rezistenta maxima. Sistemul dedicat absorbtiei umezelii nu reprezinta o problema pentru suprafata covorului datorita suportului din PVC.

Caracteristici tehnice

Barierele de praf Rinos Gobi sunt sisteme de absorbtie a umezelii si murdariei dedicate spatiilor cu trafic normal precum birourile mici si medii, spatiile comerciale si rezidentiale. Se pot utiliza in zonele de intrare, scari, oficii si lifturi.

Covoarele contin fibre groase si subtiri care sunt rezistente si retin murdaria. Au un design vibrant, atractiv si modern si sunt formate din fire rezistente confectionate din poliamida reciclata. Previn raspandirea prafului si a umezelii si ajuta la mentinerea curateniei podelelor si la scaderea costurilor de ingrijire a acestora. Sunt disponibile cu un suport din PVC care protejeaza impotriva umiditatii sau un suport s-FLX care se instaleaza usor, este ecologic si nu contine plastifianti sau PVC.

Caracteristici tehnice

Barierele de praf Rinos Duratap se remarca printr-o rezistenta extrema datorita tesaturii formate din fibre provenite din invelisul de nuca de cocos. Intrunesc toate cerintele comerciale si sunt confectionate in conformitate cu standardele europene de siguranta impotriva focului (Cfl -1) si de clasificare a utilizarii (EN 1307) pentru o durabilitate superioara. Sunt potrivite pentru spatiile publice si de birouri de dimensiuni mici si medii si sunt create dintr-un material natural care arata foarte bine si ofera o durabilitate excelenta. Absorb o mare parte din murdarie si umezeala, favorizand diminuarea costurilor de curatenie. Covoarele se remarca prin stabilitate, fiind ideale pentru persoanele care utilizeaza scaune cu rotile, carje sau chiar tocuri.

Caracteristici tehnice

Barierele de praf Gradus sunt confectionate din materiale care nu aluneca si impiedica accidentele sau cazaturile create de umezeala. Au o performanta crescuta, sunt rezistente si isi mentin aspectul placut pe toata durata utilizarii. Sunt destinate spatiilor de intrare in cladiri, nu contin substante daunatoare si sunt acreditate ISO 14001 - Managementul Mediului si ISO 9001 - Managementul calitatii.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru