Exterior

Barierele de praf exterioare HDDMS L45 sunt covoare profesionale dedicate spatiilor de intrare, care se instaleaza usor peste podelele existente, fara a necesita o suprafata mata. Sunt disponibile in varianta standard sau cu profil din rampa pe doua parti - fata si spate si trei sau patru parti. Reprezinta o solutie economica menita sa intruneasca toate calitatile necesare pentru amenajarea spatiilor de intrare exterioare cu un trafic greu si intens.

Barierele de praf exterioare HDDMS HD60 sunt covoare profesionale dedicate spatiilor de intrare cu trafic greu si extrem precum cladirile de birouri, spitalele, supermarketurile, mall-urile, aerporturile. Blocheaza raspandirea murdariei care ramane in canelurile dintre profile si care poate fi curatata sau aspirata cu usurinta. Canelurile absorb si apa care se scurge pe margini. Designul confera siguranta la mers, inclusiv persoanelor care poarta tocuri. Grosimea variaza intre 1.5 mm si 3 mm in zonele cu profil din aluminiu. Modul in care sunt create ajuta la o mai buna distribuire statica si dinamica a greutatii.

Caracteristici tehnice

Barierele de praf exterioare HDDMS HD40 sunt special create pentru spatiile de intrare cu trafic greu si extrem precum cladirile de birouri, spitalele, supermarketurile, mall-urile. Acestea retin murdaria in canelurile dintre profile si pot fi curatate sau aspirate foarte usor. Sunt compatibile cu barierele de praf HDDMS HD60 si se pot asambla impreuna. Barierele HD40 au dimensiuni standard, in timp ce barierele HD60 se pot personaliza in functie de dimensiunile solicitate si au o garantie de 5 ani.

Barierele exterioare Gradus confera siguranta in utilizare, suprafata acestora diminuand riscul alunecarii, al accidentelor sau caderile cauzate de pardoseala umeda. Au o durabilitate sporita si isi mentin aspectul pe intreaga durata de viata. Se pot adapta dimensiunilor spatiului in care vor fi instalate. Sunt create in conformitate cu normele ISO 9001 privind Managementul Calitatii si ISO 14001 privind Managementul Mediului.

Caracteristici tehnice

adecvat pentru