Tot ce trebuie sa stii despre mocheta de tip dale si montajul acesteia

Mocheta de tip dale, numita si mocheta modulara, este folosita cu succes in spatiile publice, spatiile de birouri, restaurante, scoli sau gradinite. Mocheta modulara este un tip de pardoseala foarte moderna care ofera posibilitati nesfarsite de combinare. Are un design deosebit, aspect frumos, este stilata si rezistenta in acelasi timp. Mocheta modulara se poate combina in culori si texturi diferite, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.

Avantajele oferite de o mocheta de tip dale sunt numeroase.

In primul rand, aceasta scurteaza timpul de montaj. Fiind formata din dale, permite accesul la pardoseala tehnica. In cazul in care o anumita zona este deteriorata, nu este nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere, ci doar partea deteriorata.

Pe langa faptul ca este usor de inlocuit, are si alte avantaje: se instaleaza usor, este ideala pentru pardoselile suprainaltate, este o mocheta rezistenta la trafic intens, este rezistenta la foc si la razele UV, este rezistenta la murdarie, reprezinta o bariera termica si fonica.

Pentru a avea un aspect estetic deosebit, mocheta trebuie montata intr-un mod profesionist, urmand procedurile specifice. Montajul mochetei de tip dale se realizeaza rapid prin amplasarea acesteia direct pe pardoseala. Pe spatele dalelor de mocheta sunt desenate sensurile de montaj care trebuie respectate, pentru a avea imbinari perfecte.

Montarea mochetei de tip dale este foarte usor de realizat si nu necesita folosirea de adezivi de lipire si nici specialisti care sa o monteze. Poate fi montata rapid de oricine pe orice suprafata de pardoseala aleasa.

Mocheta modulara reprezinta o metoda de amenajare rapida, eleganta si moderna a pardoselilor. Este fabricata din materiale moderne care o fac sa fie unica prin calitatile sale deosebite. Mocheta modulara lupta foarte bine impotriva igrasiei si a umezelii, nu retine apa si nu putrezeste, de aceea este ideala pentru orice fel de spatiu, inclusiv pentru locuinte.

Faptul ca se aseaza perfect pe orice tip de pardoseala si are aderenta perfecta pe orice material, indiferent ca este vorba de gresie, beton sau parchet, o face pardoseala ideala pentru toate spatiile si incaperile, de la  hoteluri, firme, moteluri, baruri, pensiuni, vile, birouri, ansambluri rezidentiale, banci, gradinite, scoli, sali de sport.

Mocheta de tip dale este ideala pentru amenajarea pardoselilor tehnice, facilitand accesul la realizarea cablaturii din birouri, expozitii, etc. Este potrivita si pentru spatiile in care mocheta de tip rola nu este alegerea cea mai buna din cauza spatiului cu forme neregulate, cu multe colturi, multe piese de mobilier sau altele.

Mocheta modulara este fabricata din aceleasi materiale ca si mocheta clasica, fiind la fel de rezistenta si usor de intretinut ca aceasta. Datorita modului de fabricatie, acest tip de mocheta este mai stabila dimensional decat mocheta in rola. Mocheta de tip dale ofera un design si o culoare deosebite oricarui spatiu, prin posibilitatile multiple de individualizare. Cu ajutorul unei astfel de mochete se pot construi desene si accente noi, care pot schimba oricand aspectul unui spatiu sau se pot inlocui zonele intens tranzitate, care se deterioreaza usor.