De ce sa alegi Solexpert?

Experienta & Solutii

Cu o experienta de peste 13 ani, Solexpert s-a evidentiat ca un show-room vizionar, permanent actualizat cu ultimele noutati in domeniul designului interior si exterior. Solexpert ofera solutii complete si complexe de pardoseli: de la consiliere privind tipul de pardoseala necesara, compozitia si caracteristicile acesteia, la modul de punere in opera si pana la predarea efectiva a suprafetei instalate.

Va oferim o gama variata de pardoseli (mocheta, PVC, gazon artificial, parchet, pardoseli tehnice, pardoseli sportive), si toate accesoriile necesare instalarii suprafetelor dorite, in plus, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii si consultanta si livreaza in timpi optimi un sistem complet si performant de acoperitori de pardoseala, oriunde in tara.

Situatia actuala este favorabila investitiilor smart, astfel asiguram livrare rapida, din stoc, oriunde in tara, pentru o serie de produse: mocheta rola (dedicata amenajarii spatiilor interioare, in special hoteluri, cladiri de birouri, sali de cinema, de spectacole, sali de joc, casinouri), mocheta dale (cladiri de birouri, banci, gradinite sau scoli, precum si in alte tipuri de cladiri comerciale si administrative), PVC rola, (spatii sanitare, de tipul spitalelor, clinicilor, salilor de operatie, laboratoarelor de analize, saloanelor, cabinetelor medicale sau stomatologice, in sali de asteptare, holuri, dar si in industria alimentara in brutarii, laboratoare de cofetarie si patiserie, carmangerii, in spatii comerciale, birouri, universitati, scoli, gradinite, bucatarii profesionale, sedii de firma, magazine si depozite, mijloace de transport in comun etc.

PVC antibacterian pentru trafic intens si igiena impecabila

Pentru proiecte ce presupun rezultate imediate intr-un timp foarte scurt, va propunem covorul PVC antibacterian, un produs ce constituie o solutie actuala pentru spatiile cu trafic intens, fie ca vorbim de spitale sau cabinete medicale, scoli, gradinite, sali de asteptare, industria alimentara, mijloace de transport in comun sau spatii publice.

Covoarele din PVC cu tratament antibacterian reprezinta mai mult decat o pardoseala obisnuita, datorita suprafetei de auto-dezinfectare care transforma acest produs in alegerea potrivita pentru orice spatiu din domeniul sanatatii si nu numai.

Proprietatile covorului PVC

Covorul PVC antibacterian este confortabil la atingere si are proprietati antistatice. De asemenea, retine murdaria si bacteriile pana cand este curatat, ceea ce il transforma in pardoseala perfecta pentru spatiile medicale.

Este o combinatie intre utilitate si aspect placut, fiind disponibil intr-o gama variata de culori si modele care pot fi adaptate oricarui tip de cladire.

Nu se pateaza usor si rezista la echipamente grele.

Reprezinta o alegere potrivita si pentru spatiile unde este importanta atenuarea zgmotelor, acesta reducand semnificativ zgomotele de impact.

Durabilitatea pardoselii PVC

Pardoseala din PVC antibacterian are performante excelente, prezinta o rezistenta superioara la abraziune si chimicale, de aceea poate fi alegerea ideala si pentru birouri si locuinte.

Este un produs care exceleaza atat prin rezistenta, cat si prin confort, adaptabil oricarui tip de spatiu. Reprezinta cu siguranta o alegere sanatoasa si o modalitate de protectie impotriva microbilor.

Mocheta dale - produs ideal pentru amenajarea spatiilor de birouri, hotel sau restaurant

Tendintele actuale ne aduc in atentie mocheta in dale, un produs ideal pentru amenajarea unor spatii de birouri, hotel sau chiar restaurant.

Una din principalele caracteristici ale mochetei in dale o reprezinta modularitatea, aceasta fiind disponibila in forma patrata.

Mocheta reprezinta o solutie practica, versatila si extrem de confortabila, reusind sa imbrace pardoseala intr-un mod pe cat de practic, pe atat de elegant si modern.

Fie ca discutam de amenajarea locuintei sau a unui spatiu cu trafic intens, mocheta poate constitui o solutie potrivita prin simplul fapt ca poate fi adaptata in functie de nevoile clientului, destinatia spatiului, dar si cromatica locului in care urmeaza sa fie instalata.

Rezistenta & Confort

Este rezistenta la trafic intens ceea ce transforma acest tip de mocheta intr-o alegere inspirata nu numai din prisma esteticului, ci si datorita izolarii termice si fonice pe care o asigura, a riscului scazut de accidentare prin alunecare si a aspectului de spatiu curat intrucat petele nu mai sunt vizibile ele putand fi curatate foarte usor.

Un alt avantaj il constituie faptul ca ofera un confort sporit, se intretine usor si cu costuri minime, este disponibila in variante care nu intretin arderea si poate fi disponibila intr-o gama larga de culori ce confera spatiului un aspect desavarsit.

Datorita formatului si beneficiile oferite de structura, dalele de mocheta reprezinta solutia ideala pentru reamenajarea pardoselii, in special in spatii precum cladirile de birouri sau facilităti publice.

Amenajeazati-va spatiile cu aceeasi atentie si acelasi stil pe care le acordati propriei voastre persoane!

Suntem singurii din Romania care oferim solutii complete de pardoseala, astfel toata tara este acoperita complet cu o echipa formata din 25 project manageri si 10 echipe de montaj. Scopul nostru este sa obtinem mediul de lucru perfect, de aceea serviciile noastre sunt de calitate inalta pentru fiecare proiect.

Colaboram cu cei mai renumiti furnizori, motiv pentru care garantam calitatea produselor noastre. Solexpert Group – Solexpert Flooring, Konstroctium si Benephyts - este singurul furnizor de solutii complete care a deschis showroom-uri in 4 orase importante din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj si Constanta.

Partenerii nostri din Germania, Polonia, UK, Belgia si Franta sunt, la randul lor, lideri pe segmentul lor de activitate.

Pentru gama completa de produse accesati www.solexpert.ro