De ce este mocheta o pardoseala ideala pentru birouri

O pardoseala pentru birouri trebuie sa fie rezistenta la trafic intens, sa fie usor de curatat si, in acelasi timp, sa-si pastreze aspectul placut timp indelungat. Este recomandat sa alegeti pardoseli pentru birou rezistente si durabile, care sa nu necesite reconditionari dese sau alte cheltuieli ulterioare. Mocheta este cu siguranta o alegere potrivita pentru birouri, fiind disponibila in role sau in dale.

Caracteristici ale mochetei pentru birou

Iata cateva dintre cele mai importante caracteristici pe care o mocheta le are si care fac din aceasta alegerea potrivita pentru birouri:

  • este rezistenta la trafic intens;
  • este confortabila;
  • absoarbe zgomotele;
  • este foarte usor de intretinut;
  • are aspect placut;
  • poate fi personalizata;
  • retine praful si murdaria care pot fi ulterior aspirate;
  • confort termic sporit.

Mocheta este dedicata spatiilor cu trafic intens, precum birourile. De asemenea, este solutia cea mai simpla de amenajare a unui spatiu, avand si calitati estetice deosebite. O mocheta este usor de intretinut si amenajat, avand si un pret mai mic decat alte tipuri de pardoseli (covoare, parchet, etc.).

Mochetele se regasesc intr-o multitudine de modele si de variante, acestea putand fi combinate pentru a obtine cele mai reusite amenajari interioare. Mocheta poate fi astfel personalizata in functie de stilul si personalitatea fiecaruia. Texturile pot fi cu fir tuns sau fir buclat. Culorile si texturile se potrivesc in aproape orice decor, facand din acesta un spatiu confortabil.

Biroul tau poate fi amenajat cu mocheta si datorita faptului ca aceasta este realizata din fibre fonoabsorbante, ceea ce inseamna mai putin zgomot. Mocheta ofera astfel avantajul unei izolari fonice de exceptie, fiind in acelasi timp o pardoseala calda, care contribuie la crearea unui ambient placut la locul de munca. Avantajul mochetei este ca poate fi personalizata, ceea ce inseamna ca este solutia ideala pentru birouri, unde trebuie sa beneficiem de confort sporit, unicitate si individualitate.

Mocheta se intretine usor prin aspirare si curatare regulata. Intretinerea regulata se face prin aspirare si periere cu utilaje adecvate. Pentru spatiile de birouri, aspirarea se face, de regula, o data pe zi. Intretinerea periodica prelungeste durata de viata a mochetei si trebuie sa se realizeze cu produse specializate.

Indiferent ca este vorba de o mocheta de tip dale sau o mocheta de tip rola, aceasta reprezinta o solutie confortabila, practica si rapida pentru amenajarea spatiilor de birouri. Mocheta de tip dale este recomandata, de regula, in spatiile unde exista pardoseala tehnica flotanta. Mocheta de tip dale mai prezinta si avantajul modularitatii, prin folosirea catorva dale de mocheta, putandu-se inlocui zonele intens traficate prin construirea de desene si accente noi.

Datorita avantajelor sale incontestabile, mocheta a inlocuit de-a lungul timpului pardoselile clasice. O mocheta birouri conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare. Pardoseala de tip mocheta este disponibila intr-o varietate de modele, culori si design-uri, avand tonuri si varietati de nuante unice si oferind posibilitati nenumarate de creatie. Optiunea schimbarii unor anumite culori din modelul mochetei o transforma intr-o pardoseala ideala pentru birouri.