Blog

De ce sa alegi Solexpert?

Cu o experienta de peste 13 ani, Solexpert s-a evidentiat ca un show-room vizionar, permanent actualizat cu ultimele noutati in domeniul designului interior si exterior. Solexpert ofera solutii complete si complexe de pardoseli: de la consiliere privind tipul de pardoseala necesara, compozitia si caracteristicile acesteia, la modul de punere in opera si pana la predarea efectiva a suprafetei instalate.

mai mult

De ce este mocheta o pardoseala ideala pentru birouri

O pardoseala pentru birouri trebuie sa fie rezistenta la trafic intens, sa fie usor de curatat si, in acelasi timp, sa-si pastreze aspectul placut timp indelungat. Este recomandat sa alegeti pardoseli pentru birou rezistente si durabile, care sa nu necesite reconditionari dese sau alte cheltuieli ulterioare. Mocheta este cu siguranta o alegere potrivita pentru birouri, fiind disponibila in role sau in dale.

mai mult

Parchet masiv sau parchet stratificat?

Alegerea pardoselii in cazul unei amenajari interioare se poate dovedi dificila deoarece nu exista foarte multe optiuni. Majoritatea persoanelor care iubesc stilul clasic si elegant se vor indrepta spre parchet. Atunci cand alegem tipul de parchet pentru casa, exista mai multi factori pe care trebuie sa ii luam in considerare precum arhitectura casei, stilul in care este mobilata casa si personalitatea fiecarei persoane.

mai mult

Mocheta, pardoseala perfecta

Pardoselile joaca un rol foarte important deoarece reprezinta cea mai mare suprafata dintr-o camera. De aceea, o pardoseala trebuie sa fie durabila, confortabila, si totodata sa ofere un aspect estetic deosebit incaperii in care este montata. Mocheta ofera un plus de imagine camerei sau cladirii in care este amplasata. Mocheta este un tip de pardoseala avantajos si adaptabil.

mai mult

Avantajele unui covor sau linoleum PVC pentru spitale si clinici medicale

Domeniul institutiilor de sanatate este un domeniu in care este necesara o curatenie impecabila, lucru care determina aplicarea unor reguli stricte in ceea ce priveste tipul de pardoseala potrivit pentru un astfel de spatiu. De regula, se recomanda pentru amenajarea unor astfel de spatii, covoarele PVC sau linoleumul PVC, deoarece sunt usor de curatat si dezinfectat.

mai mult

Ce calitati trebuie sa intruneasca o mocheta de interior

Ce calitati trebuie sa indeplineasca o mocheta pentru interior? Mocheta este tipul de pardoseala ideala daca doresti sa adaugi spatiului pe care vrei sa il amenajezi un plus de imagine. O mocheta de interior se preteaza oricarui spatiu: birouri, restaurant, hoteluri, centre comerciale, locuinte si multe altele. Mocheta este utila deoarece are un cost scazut de intretinere, are un risc de alunecare scazut, este usor de montat si se intretine foarte usor.

mai mult

Tipuri de mocheta pentru amenajarea unui birou

Biroul tau este fata businessului tau. Cand iti decorezi biroul, gandeste-te la prima impresie pe care acesta o va face clientilor tai si la ceea ce tu vrei ca ei sa gandeasca despre biroul tau si despre afacerea ta atunci cand iti intra pe usa - sa inspire incredere, sa sublinieze imaginea brandului tau, sa promoveze un mediu de lucru sanatos; un birou poate spune orice vrei sa spuna, doar prin intermediul mochetei.

mai mult

Intretinerea gazonului cu iarba artificiala

Orice teren de fotbal, indiferent de tipul lui, necesita o intretinere a gazonului constanta pe tot parcursul anului, pentru a nu-si pierde calitatile. Un gazon cu iarba artificiala trebuie mentinut pentru a-si pastra caracteristicile cele mai bune pentru joc.

mai mult

Tot ce trebuie sa stii despre mocheta de tip dale si montajul acesteia

Mocheta de tip dale, numita si mocheta modulara, este folosita cu succes in spatiile publice, spatiile de birouri, restaurante, scoli sau gradinite. Mocheta modulara este un tip de pardoseala foarte moderna care ofera posibilitati nesfarsite de combinare. Are un design deosebit, aspect frumos, este stilata si rezistenta in acelasi timp. Mocheta modulara se poate combina in culori si texturi diferite, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.

mai mult

Etapele montajul linoleumului

Linoleumul PVC este denumirea populara pentru covorul PVC. Pardoseala din PVC este din ce in de mai folosita, fiind atat utila, cat si estetica. Linoleumul este de multe ori preferat in locul parchetului sau gresiei, mai ales in spatiile profesionale: medicale, industriale, comerciale sau tehnice.

mai mult